Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Māris

+82

 
  • 0

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 566 skatījumi

Kā notiek valūtas konvertēšana un konta piesaiste Citadeles Win-win kartēm?

Bizness un finanses » Cits

Skatos, ka Citadeles Win-Win karšu komplekts ar American Express+Mastercard debetkartēm ir izdevīgs variants (salīdzinot ar Swedbanku), bet mīnuss Citadelei ir salīdzinoši lielie procenti par valūtas konvertēšanu. Tāpēc vēlos uzzināt, kā ir tiem, kam iepriekš jau ir bijis parasts LVL konts Citadelē un pēc tam ir paņēmuši Win-win komplektu.
Vai jums piesaistīja abas kartes pie esošā konta vai arī izveidoja jaunu kontu?
Vai katrai kartei ir savs konts ar savu valūtu vai arī abas ir pie viena konta?
Ja abas kartes ir pie viena konta, vai tas ir multivalūtu konts jeb vienas valūtas konts (kādas tieši valūtas)?
Kas notiek, ja jūs pērkat preces ar kartēm dolāros, eiro, latos (lati gan vairs nebūs aktuāli) - kāda ir konvertēšanas secība katrai kartei (AmEx, Mastercard)? Vai nesanāk kaut kur dubultā konvertācija (piemēram, EUR->USD->LVL vai USD->EUR->LVL)?

Es vēlos, lai viena karte ir USD valūtā, bet otra EUR, un lai pirkumi notiek bez konvertācijas, ja izmantoju atbilstošas valūtas karti.

Pirms 10 gadiem

... ņemot vērā zemo interesi par šo jautājumu, izskatās, ka Win-win kartes nav cieņā starp pajauta.lv lietotājiem. Būs laikam jāiet uz banku un pēc tam varēšu pats atbildēt uz savu jautājumu :D

Māris, pirms 10 gadiem

Nu tā, Citadele atbildēja: Labdien! Informējam, ka Win-Win kartes tiek piedāvātas tikai EUR valūtā. USD valūtā var noformēt valūtas Maestro vai MasterCard karti. Ehh... sanāk, ka iepērkoties par ne EUR, būs jārēķina, kura valūtas konvertācija ir izdevīgāka - bankas 4,3% vai arī pārdevēja piedāvātā (PayPal utml.)

Māris, pirms 10 gadiem

 

Atbildes (0)

Tava atbilde

Šim jautājumam vēl nav atbildes. Esi pirmais!

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.