Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

0

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 831 skatījumi

palidzat

Bizness un finanses » Cits

sveika ieliki ss kad vajaga kreditu un atsaucas sads gadijums vai tas irreals vai krapnieciba? Sagu vestuli sanemu----
Sveiki, varu jūms aizdot € uz 3 gadiem zem 12 % gadā ! Esmu privātpersona.Naudu pārskaitīšu uz jūsu kontu. Viens noteikums: jūms japierēģistrējas Paypal.\com , izveidot jaunu profilu un aktīvēt to. Ka to izdarit un kas tas ir pae sistēmu lasiet interneta. Nauda būs triju dienu laika uz jūsu kontā pēc tam kad jus man iedosiet paroli no Paypal (tā nav internetbankā)! Vairāki profili no dažadiem cilvēkiem man ir vajadzīgi lai pārdotu preci izsoles par lielāku summu un es no vairākiem profiliem mākslīgi likšu likmes, tada veida pacelot preces vērtību un gala rezultāta preci nopirks treša persona un es saņēmšu maksimālo peļņu. Nekādu operāciju no jūsu profila nebūs, un tas fiziski nav iespējams izdarīt,nezinot jūsu bankas datus ! Paldies

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 8

    balsis

Kaspars

+3628

 
Krāpniecība. Jo:
1. Paypal ir kā internetbanka (protams, ne tāda, kā klasiskā, piemēram, Swedbank vai SEB bankas), bet principā, tev tur ir pievienota kredītkarte, no kuras naudu atvelkot neprasa nekādus kodus un neko citu, principā pāris minūtēs, tavu bankas kontu iztukšos.
2. Ļoti daudz gramatikas un pareizrakstības kļūdas, kas liecina, par kādas trešās valsts pārstāvi, kā rakstītāju.

pirms 10 gadiem  

Ēriks, pirms 10 gadiem :

jā, pievienota kredītkarte, bet tur nav tā, ka iemaksāju tikai noteiktu summu tajā kontā un, vienkārši, ja nu kas vairāk pazaudēt nevaru kā ieskaitīju? Es te tik tagad padomāju, ka kaut kad izveidoju pay pal kontu, bet nelietoju, taču mans dators nav no vīrusu drošākajiem :D

Kaspars, pirms 10 gadiem :

Paypalā darbojas princips, ka tavs paypal konts ir piesaistīts tavai kredītkartei. Principā, tavu bankas kontu, kuram ir piesaistīta tava kredītkarte. Principā, ja ir pieeja tavam paypal kontam, tad ir pieeja tavam bankas kontam. Varētu izteikt to, kā paypal konts=kredītkartes kuras ir reģistrētas šajā kontā=nauda tavos bankas kontos, kuriem ir konkrētās kredītkartes.
Īsumā sakot, ja cilvēkam ir pieeja tavam paypal kontam (parole un lietotājvārds=tavs epasts), viņš var iztukšot bankas kontu.

Kaspars, pirms 10 gadiem :

Manā iepriekšējā komentārā ir domāts, ka pērkot dažādas preces internetā un maksājot ar paypal, gadījumā, ja tavā paypal kontā nav pietiekamu daudz naudas (vai līdzīgi, kā man, vispār nav), tad maksājot par pirkumiem, paypal, atlikušo summu, kura tev trūkst (ja nav pietiekami naudas paypal kontā), atvelk no tava bankas konta neprasot nekādus kodus, līdz ar to, tu riskē, ka visa nauda, kas būs/ir tavā bankas kontā, uzdāvināt šim svešiniekam.

Oto , pirms 10 gadiem :

Paypal var lietot arī bez kredītkartes. Šeit lielākais risks iesaistoties minētajā krāpniecībā ir tāds, ka Paypal nobloķēs kontu un vairāk nekad šis cilvēks nevarēs tur piereģistrēties.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Nedod Paypal paroli NEKAD, NEVIENAM, lai ko viņš solītu.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

+394

 
Protams krāpnieks!

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.