Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 299 skatījumi

Pamežu izzāģēšana.

Bizness un finanses » Cits

Labvakar. Paris dienas atpakal es saskaros ar interesantu jautajumu.

Tad nu tak, man loti interse sads jautajums cik tad ilga laika var izzaget jeb iztirit pamezu ja ir brigade ar 4 krumgrieziem/zagiem un platiba kada ir jaiztira ir 5ha un pameza biezums ir videjs nau saaudzis baigi biezi.

Jautaju tapec ka biju runajis ar kaiminu kam pieder mezs un vinam bija noligta brigade kas iztira pamezu bet vini so platibu tirija veselu menesi un pa 1ha paprasija 600 EUR/ha kopa tas sanak ka vins pa 5ha samaksaja ap 3000EUR.

Un tad man ienaca prata pajautat seit kurs varbut kautko zina par meza lietam vairak neka es. Un ja bus normala atbilde tad varesu padot talak kaiminam ka tad izsti ir un vai vins nau ka saka apcakarets.

Pirms gada

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Vislabāk ko, kā zina mežsargs, vai jākonsultējas ar meža speciālistu. Vispirms izdara kontrol atmežošanu( parasti 100x100 metrus lielu platību) un nosaka darba apjomu. Tad arī līgst uz padarīto.

pirms gada  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Par cenām vajag interesēties pie pašiem darba veicējiem pirms vēl darbs ir sākts.Vietējie bezdarbnieki vai bomzīši to izdarīs pa lēto.Darba līgums gan jāslēdz,lai vēlāk nav pārpratumu.

pirms gada  

Draugiem Lietotājs, pirms gada :

Tur jau tā lietā ka līgums bija viņam noslēgts un līgumā bija norādīts 250EUR/ha bet beigās par spīti līgumam kas bijā noslēgts viņi paprasīja 600EUR/ha. Tā tak ir konkrēta šmaukšanās tad.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.