Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2607 skatījumi

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vineta Siliņa

+320

 
Vairāk skatās izmēru! Bet ja rodas šaubas par svaru var palūgt nosvērt!

pirms 14 gadiem  

marta tīna efeldžīna, pirms 14 gadiem :

skaidrs, paldies!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Lidojot ar AirBaltic,vienmēr vēl ņemu līdz ietilpīgu pleca somu+atļautā izmēra rokas bagāžu,kuru ne reizi nav mēģinājuši svērt. Atpakaļceļā tā pat. UK gan bijusi neesmu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Man vismaz netika pārbaudīts. Tas ir grūti pateikt, esmu dzirdējusi ka pārbauda, galvenais esot jātais smaidīga sejas izteiksme it kā Tev pūciņa uz pleciem! ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Boža

+4173

 
Esmu lidojis 3 x ekonomiskajā klasē - rezultātā no Latvijas uz āru nekad nav pārbaudīts ne izmērs ne svars, bet atpakaļceļā vienmēr ļoti stingri.
Kad pārbauda, laiž cauri somas un koferus līdz ~9.2 kg, izmērus un bagāžas vienību skaitu pārbauda ļoti strikti. Esmu redzējis, ka liek svērt koferi kopā ar papildus somām, kas ir miniatūra rokassomiņa vai palielāka fotokamera.
Tāpēc parasti visi, kas stāv rindā uz Checkin ir tādi sārti un sasvīduši kā no pirts, jo visas iespējamās drēbes ir savilktas sev virsū... :D:D:D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Skatās vai neskatās - noteikumi ir vieni!
1x no 5 man ir pārbaudījuši somas smagumu tieši Air Baltic.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

utkins nemirst

+172

 
Jūsu un ceļabiedru drošībai un ērtībai lidmašīnas salonā katram pasažierim (izņemot zīdaiņus) ir atļauts pārvadāt 2 rokas bagāžas vienības (biznesa klasē) vai 1 rokas bagāžas vienību, kuras svars nepārsniedz 8 kg (ekonomiskajā klasē). Tā jānovieto zem sēdekļa, kas atrodas jums priekšā, vai plauktā virs jūsu sēdekļa. Rokas bagāžas izmēri nedrīkst pārsniegt 50x40x23 cm. Pasažieriem ar kustības traucējumiem lidmašīnas salonā atļauts ienest palīgierīces, ja tās nav pretrunā ar drošības noteikumiem.

pirms 14 gadiem  

marta tīna efeldžīna, pirms 14 gadiem :

Paldies par atbildi. Es, protams, šo biju izlasījusi airbaltic mājas lapā. Vienkārši gribētos dzirdēt kādu personīgu pieredzi.

utkins nemirst, pirms 14 gadiem :

nu jo mazāku somu paņemsi jo labāk ja vel LV izlaist caur tad piemēram UK ļoti kritiski skatās uz somām ko vēlies ņemt lidmašīnā var likt iečekot kopā ar pārejo bagāžu

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.