Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Janis

+501

 
noteikti jaapeerk taada biljete, kas deruz meenesi, un pa lielaakajaam dzelzscelja liinijaam eiropaa. man par shito lietu staastiija gan spaanijaa, gan francijaa. ideja taada - kkaadi ~200 eiro studentiem uz veselu meenesi, un brauc ar kur grib, visa r eiropa, plus taadas valstis kaa pat rumaanija(!) latvija, cik uzzinaaju nav shajaa sarakstaa, laikam tuvaakais bija polija, ja atceros pareizi... cheko netu! lielaakajaas parvadaataajas noteikti piedaavaa biljetes, kaa DB un ICE

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Tas gan nav visur un vienmēr, bet mani novērojumi liecina - ja gribi ērtāk un ātrāk, jābrauc ar vilcienu, bet ja gribi lētāk un mazliet mazāk ērtāk, tad jābrauc ar autobusu. Piemēram, vilciens no Briseles uz Ķelni (turp un atpakaļ) maksā pie 100€, bet autobuss - 35€. Un Eurolines principā arī ir maršruti pa visu Eiropu. Tā ka uzmet aci www.eurolines.com.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

vislabāk iegādāties pass biļetes attiecīgajam laika periodam konkrēto valstu robežās- tur var izvēlēties cik d/n vēlas braukt kādā liaka sprīdī. tad brauca kā vēlas. internetā ir saites, ieraksti googlē interrail.net un sāc čekot. ir biļetes, ko nevar iegādāties ES pilsoņi- esi uzmanīgs, izlasi visus sīkumus.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nebrauc ar autobusu ! :) ta jau labāk vairāk piemaksāt un ar vilcienu ,autobusā vienā pozā visu laiku sēdēt...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Janis

+501

 
aa, tie bija taadi kaa vasaras turistu peidavajumi, takaa diez vai tgd buus...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

paprasi1188

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.