Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 938 skatījumi

Sveiki.Kāds nezin kādu,kas brauc ar personisko auto no Spānijas uz Latviju?

Ceļošana » Cits

Cilvēks vēlas tikt no Spānijas uz mājām (Latviju) ,bet ir daudz mantas un ar lidmašīnu nevar lidot.
Būtu vēlams kaut kad ap Jūniju,Jūliju.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

unknown (Google)

+1407

 
es vienu reizi biju tiessi tadaa passaa situaacijaa, kad biju itaalijaa !! man bija daudz mantas un lidostaa par to liela nauda jaamaksaa un arii mekleeju itaalijaa brauceejus kuri braukaa, bet man par to prasija naudu, taa kaa cilveeki arii saadaa veidaa ir alkatiigi, kaut vai taapat pa celjam iznaak. es izdariju savaadaak, es aizgaaju itaalijaa uz tuurisma agentuuru un nopirku autobusa bileti no itaalijas uz Warsavu un par to samaksaaju 100 Euro un no polijas uz riigu es samaksaaju 50 Euro ar autobusu. un arii bileti pirku turisma agenturaa.

pirms 13 gadiem  

aina lindemane, pirms 13 gadiem :

Nu be kāpēc lai kāds pilnu mašīnu ar tevi vestu bez maksas? redz,par autobusu izdevi 150 eur un nesūdzies,bet ja auto vadītājs tev paprasīja samaksu-tad slikti. No papildus kravas arī degviela tērējas papildus,turklāt jāpiecieš lieks cilvēks un viņa vajadzības.

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

tas tikai liecina ka cilveeki par katru iespeju velas naudinju. bet piem. tad kad man passam bija auto un es braukaaju no itaalijas maajaas, man nekad nebija aizspriedumu panemt cilveeku pa celjam un nekad neprasiju naudu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.