Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2559 skatījumi

Vai Ryanairā var lieto portatīvo lidojot ,un kā ar tīklu?

Ceļošana » Cits

Es jau drīz lidoju uz LV mājiņās,ņemu savu portatīvo līdz.. Vai es varēšu izmantot savu portatīvo lidmašīnā? Un man ir WI-FI ,viņs taču meklēs tīklu visu laiku.. Bet lidamšīnā taču pat telefons jāizslēdz.. nesaprotu.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
lietot var, bet par tīklu aizmirsti.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Uz Ameriku jau nelidosi, vai nu pāris stundas nevari iztikt bez tā datora? Bet ja jau tik ļoti vēlies, pajautā stjuartei.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Droši lieto - http://www.ryanair.com/en/questions/can-i-use-my-laptop-onboard aizliegts, kā jebkurā lidmašīnā, ir tikai paceļoties un nosēžoties.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jūs nu gan esat labās domās par šo lēto cenu aviolīniju, kurā pat par tualetes izmantošanu tiek ieskasēta cena! Protams, ka nekādu wi-fi tīklu lidmašīnā lietot nevar, pirmkārt, tur šāda tīkla nav un no zemes neko neķer, otrkārt, jūs visticamāk palūgs izslēgt arī savu datoru. Pasaulē ir tikai dažas aviolīnijas, kurās ir iespējams izmantot mobilos telefonus un tādas ekstras biznesa klases pasažieriem kā internets, kuru nodrošina pati aviolīnija lidojuma laikā.

pirms 13 gadiem  

Simoniņa Vaišnoraitė-Kalniņa, pirms 13 gadiem :

kad lidoju uz Angliju,redzēju ka viens vīrietis izņema datoru un ar bērniem satijās filmas.. it kā neko neteica.. ;)

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Ūja, datoru var lieto, tikai internetu ne. Tas, ka ieslēgsi datoru un spēlēsi, piemēram, datorspēles, nekas slikts jau nav, tāpat fotoaparātus ļauj lieto, videokameras, kaut mobilo vari lietot, tikai tam jābūt no tīkla atslēgtam. Aivi, lētās aviokompānijas ir labas, jo visi nevar atļauties braukt ar dārgajām. Ja tāda ryanair nebūtu, daudzi uz ceļošanu ar lidmašīnu varētu pat necerēt.

aina lindemane, pirms 13 gadiem :

Parasti braucu Ryanair un esmu pat ļoti apmierināta. Bet vienreiz dzīvē gadījās braukt KLM biznesa klasē. Vienīgā atšķrība-iedeva kaut kādu necilu paiku un 300 gr.pudelīti šampanieša. Pie tam vieta bija tāda,kur aukstums vilka-nosalu. Rainī pati varu izraudzīties sēdvietu,kur jūtos labi.
Kādas īpašas ekstras, kā internets vai tml., normālam cilvēkam nav īpaši nepieciešamas lidojot. Tāpat jau tas internets mājās un ofisā atēdies ir.

Simoniņa Vaišnoraitė-Kalniņa, pirms 13 gadiem :

Nu labi,par lietoshanu lidmashinaa sapratu,ka kjipa laikam varot,bet manam datoram tas WI-FI kaut vai nav tuva signala augstuma,vins tacu vienalga mekles.. Un ka tad vinu var izslégt?

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Izslēgšana ir atkarīga no datora, manam Macam ir jānospiež Turn AirPort Off.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.