Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1222 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Visur tagad ir smaga situācija.. Varētu būt variants uz Angliju braukt, bet tad ir jāpagaida kad paliks siltāks laiks.. Jo tur pašlaik nav īpaši daudz darba.. Pat tie paši Angļi strādā darbos, kuros agrāk nevēlējās strādāt.. Nu visādā ziņā ja no sākuma aizbrauc uz turieni pat tad, ja darbs TUR vēl nav atrasts, tad kādu divu nedēļu laikā noteikti var atrast darbu.. Tikai no sākuma jāatrod kur pa šo laiku padzīvot, kamēr tiek meklēts darbs.. Un vislābākais būtu tad, ja tur būtu kāds draugs vai paziņa, kas varētu palīdzēt.. Ja ne ar darba meklēšanu, tad ar patvērumu.. ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Krista...:)

+3228

 
Esmu dzirdejusi, ka uz ES valstim ar ipasam ceribam nav verts braukt(kriize), tacu Norvegija ir tiri labs variants. draugi stradaja Anglija, bet tad tur saradas ari polji un vinji ir letaks darba speks, tapec nosit cenu, ari Irija vairs nav variants.

pirms 14 gadiem  

Janis Janis, pirms 14 gadiem :

Norway ari pietiek polu. Un cenu "sisana" ari pastav, vienigi norvegu likumdosana un mentalitate ne seviski brivi pielauj to "sisanu".

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.