Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Angel

+1412

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1708 skatījumi

Karās PC

Datori un internets » Cits

Sveiki! Man kompim ir radies gļuks ( agrāk tāda nebija ) , bet nu jau labu laiku ir tā,ka viss strādā, kā nākas, bet tiklīdz ielienu kādā 3d spēlē ( citas spēlēs tā nav ) , tad kādu laiku paspēlējot, pēkšņi apkaras gan pele, gan klaviatūra... T.i. spēlē viss notiek, kustās utt., bet es vispār neko nevaru iesākt, kustinu peli, spaidu klaviatūru 0 emociju... tikai palīdz PC rr... :( Varbūt kāds zina, kas varētu būt par gļuku?

OS: Windows 7 ( tāds pats gļuks bija parādijies arī uz win xp )

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Tomass Vidriks

+5834

 
Man bija līdzīgi, izrādījās vaina atmiņā, ļoti daudzas datorspēles palaižot sāk izplesties uz to doto brīti, un var sasniegt izmērus pāris gigabaitu lielumā. ja tev uz cietā ir tikai 3-4 gigi brīvi tas var radīt problēmas. gadās vaina arī operatīvā atmiņa nevelk, jeb jāiztīra.

pirms 14 gadiem  

Angel, pirms 14 gadiem :

Brīvā atmiņa HDD ir ~150gb, operatīvā atmiņa ir 2gb ( teorētiski vilkt vajadzētu ), bet vienīgais par to iztīrīšanu, būs jāpamēģina...

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Var gadīties kā tai spēlei pietrūkst atmiņas, ja tas tā ir, tad vari pameģināt arī virtuālo atmiņu palielinat līdz kādiem 4Gb. Vel parliecīnies, ka tev ir svaigs videokartei draiveris un viņa "velk" to spēli.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Agris Akulovs

+10809

 
Varbūt pie vainas videokarte?

pirms 14 gadiem  

Angel, pirms 14 gadiem :

Es domāju, ja pie vainas būtu videokarte, tad visas spēles kārtos, nevis tikai 3d... :(

Agris Akulovs, pirms 14 gadiem :

3d izmanto vairāk resursus

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vilnis

+3247

 
No rīta cilvēks atnācis no darba nakts maiņā, atrod uz galda zīmīti ar tekstu: "Eju kārties." Paraksts-Tavs Dators...Var būt daudz iemeslu, ko konkrētu teikt būtu tas pats, kas zīlēt kafijas biezumos.

pirms 14 gadiem  

Angel, pirms 14 gadiem :

Vienkārši domāju, ka kādam varētu būt bijusi, tāda pati problēma :) Tāpēc zīlē nevajadzētu, kā arī, ja PC karās palaižot tikai 3d spēles, tad es domāju, ka ļoti daudz iemeslu tam nevarētu būt ;)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.