Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (11)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Zinoshus specialistus nav jameklee veikalaa, labaak ir atrast konsultantu kas atradiis un izveleesies pareizos produktus, cik zinu latvieshi maak iegraabties. Atceros to eeru kad naaca HP, es jau sen visiem teicu ka tie ir meesli, bet nee manii neviens neklausiija.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

noteikti ne elkora. tur 90% pardeveju nesaprot vispar, ko vini tirgo. Piemeram no foto nodalas pardevejam nav ne jausmas ko izsaka megapikseli un kas ir spogulkamera. es domaju, ka tadas primitivas lietas zina ikviens cilveks, bet izradas zina visi iznemot elkor pardevejus. pie tam vinu alga atkariga no pardoto precu skaita un cenas. tadel vini ir ieintereseti iztirgot tdargako nevis labako.
euronics parasti ir visai zinosi pardeveji, protams, ar iznemumiem, bet nu parsvara saja veikala ir kaut kas normals.
a un vel stiockmana tehnikas nodala vini zina ko pardod un kko sajedz no tam lietam un vismaz agrak tur pardevejiem neatleca nekads labums no parodto lietu daudzuma, tadel viniem bija pilnigi vienalga vai noperc kaut ko un vai perc letu vai dargu. un vini labprat konsulte un pastasta.

pirms 14 gadiem  

Yaris Wilxly, pirms 14 gadiem :

Elkor'ā ir jautri - kad palūdzu TV intrukciju / manuāli, teica ka nezin kur esot, lai paskatoties internetā ... kad zvaniju uz citu elkor jautāt vai konkrēts modelis ir pārdošanā pirmā atbilde bija - Nezinu, nuu paskatīsimies.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vilnis

+3247

 
mans ieteikums būtu - viennozīmīgi jāizvēlas veikalu, kur strādā zinoši un atsaucīgi pārdevēji. Bet pirms tam jātiek 100% skaidrībā, uz ko dators (kas tiks iegādāts) būs orientēts. Vislabāk būtu padzīvoties kādā specializētajā forumā, vai sakontaktēties ar kāda datorservisa meistariem - praktiķiem, lai kaut apmēram noskaidrotu konfigurāciju. Jo nu vienkārši nav jēgas mest 600Ls ārā, lai tikai sērfotu netā. Un otrādi - ar 200L-atnieku neko nopietnu neiesāksi. Pēdējās niansītes par katra modeļa īpatnībām un galīgais lēmums, ko iegādāties, tad nu notiek veikalā. Un katrā ziņā nedrīkst aizmirst par tādu lietu, kā draiveri, jo daudzi ir zobus griezuši, ka nevar attiecīgos atrast. Un tas ir nopietni.

pirms 14 gadiem  

veiksme ir mūsu pusē, pirms 14 gadiem :

tavs ieteikums sakrit ar jautajumu, cilveks tiesi mekle to veikalu ar tiem zinosajiem pardevejiem.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Piekrītu par Euronics, kad pirku spoguļkameru, pārdevēja bija pat zinošāka nekā nepieciešams, tāpat arīpar citām lietām tur uzreiz visu pastāsta kā ir, piemēram, soļu skaitītāju visos sīkumos un konkrētā modeļa funkcijās. Bezmazvai sāk likties, ka tur pardevējiem piemaksā par zināšanām nevis par pārdoto :D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Dumais Lācis

+7356

 
Lielākajā daļā veikalu. Vienīgi vajadzētu nevis ieinteresētu pārdevēju, kuru interesē pārdot pēc iespējas dārgāku modeli, bet neieinteresētu konsultantu, kurš pastāsta par viena vai otra verķa priekšrocībām un mīnusiem. Un tam nevajadzētu strādāt vai sadarboties ar kādu konkrētu veikalu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Artis Špons

+63

 
Aizej uz BISSu, pārdaugavā Slokas 13a, cik atceros. Visu paskaidros a-z, ļoti profesionāli pieiet lietai ar n-desmit gadu pieredzi..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raitis Miksons

+820

 
Zinoši pārdevēji ir rd elektroniks veikalā Jelgava!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris

+144

 
Vislabāk vai nu draugam/paziņam - spečukam vai internetā kādā IT novirziena forumā/domubiedros pavaicāt, ko vislabāk iesaka tavām prasībām un maciņam atbilstošu un kāpēc. Veikalos nezinošam cilvēkam nav vēlams galīgi, vairums ir nekompetenti un ieinteresēti "ka tikai kautko nogrūst". Piemēram, pat televizoru pārdevēji nezin, ka tie paši jaunie Samsung televizori, kas skaitās LED, nemaz nav LED, tikai apgaismojums nav vairs katodu lampas bet led diodes. Ja tie pārdevēji/konsultanti būtu kompetenti, viņi būtu tik daudz internetā izošņājuši, ka Samsung un vēl rinda TV ražotāju nodarbojas ar neglītu mārketingu pat mājaslapā neminot, kas tas patiesībā ir par teļļuku.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Es gan ieteiktu konsultēties pie datoriķiem,kas nepārdod datorus. Jo pārdevēji,ja nav personīgi pazīstami,jebkurā gadījumā var izrādīties materiāli ieinteresētas personas un gudri maldināt. Parunā ar draugiem,ja pašam nav tādu draugu,lai draugi parunā ar savējiem,un gan kādu atradīsi,kas ieteiks ne tikai labāko datoru,bet arī labāko bodi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

verners osis

+16083

 
labs jautājums,pēdejo gadu laikā nomainīju visu tehniku,ari uzlaboju +dzelži+ārejie komponenti utt,sāku atcerēties ,neatceros,vispār konsultējos datorsalonos,kur remontē un pārdod ,nu ar ideju ka interesējos par to un šo,ka varētu perspektīvā iegādādies un tad meklēju kur lētāk.veikalos galīgi vidēji ,pat datorsalonos kur pārdod,vispārejā informācija jeb atvēra kompī un nolasīja informāciju.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.