Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1176 skatījumi

äīęäčņåńü ąāņīģąņč÷åńźīćī - LŪK ŠADI MAN DATORS RĀDA KRIEVU DRUKU

Datori un internets » Cits

Ierakstīju failu par auto remontu,bet nezinu kā dabūt gatavu,lai to varētu izlasīt. Provēju caur,, Regional and Language Options,,--> Advanced --> tur ieliku ķeksīti ,,cyrillic russian,,-->Apply, tad Win.XP disku pieprasa ielikt,pēc tam restart , un nekā ,nekas nemainās. CERU,ka kādam tā nav problēma un var padalīties ar intelektu

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Turpat pie regional uzliec standarta valodu (non unicode) kā krievu un būtu jāiet. Pēc restarta, protams. Problēma ir tāda, ka diska/programmas rakstītāji nav padomājuši, ka visiem nav krievu valoda kā standarta un ir lietojuši fontu tabulas, nenorādot, kāda kodējuma. Sen viņiem bija laiks pāriet uz unicode, kur norādās, kas pa valodu. Pēc iespējas vajag nelietot tādu softu.

pirms 14 gadiem  

Ilmārs Ugainis, pirms 14 gadiem :

Vau aizgāja gan,vai pēc tam kad viss būs izlasīts, jāmaina atpakaļ,vai tas neko neiespaidos tomēr.
Palika tikai maza ķibele,bet bez tā arī var saprast,meklēšanas joslā visi vārdi sastāv no jautājuma zīmēm.

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Acīmredzot tur viņi citu kodu tabulu izmantojuši (atkal nenorādot kādu). Jāmaina atpakaļ nav, ja tev nav pilns ar šitādām programmām/diskiem, kas katrs savā valodā/savā kodu tabulā rakstīti. Normāli programmētāji taisa ar unicode savus tekstus, un vajadzētu lakiem būt pagājušiem, kad izmantoja kādas 8 bitu burtu tabulas.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.