Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

ePakalpojumi

+132

 
  • 1

    Atbilde

  • -1 balsis
  • 4602 skatījumi

Kā elektroniski uzzināt, kāda ir mana deklarētā dzīvesvietas adrese?

Datori un internets » Cits

Nereti nākas saskarties ar situāciju, kad personai ir nepieciešams zināt deklarēto dzīvesvietas adresi, piemēram, aizpildot kādas iestādes veidlapas vai saņemot labumus, kas pieejami tikai noteiktajā pilsētā deklarētiem iedzīvotājiem u.tml. Turklāt arī administratīvi teritoriālās reformas rezultātā ir mainīts rajons uz novadu, un dažreiz uz jautājumu „kāda ir jūsu deklarētā adrese?” ir grūti atbildēt.

Pirms 14 gadiem

Bezmaksas e-pakalpojums www.latvija.lv "Mani vai manas pārstāvētās personas dati Iedzīvotāju reģistrā" (pieejams ar portālā piedāvātajām internetbankām, Mobilo ID vai e-parakstu). Pakalpojums nodrošina iespēju uzzināt, kādas ziņas par personu ir iekļautas Iedzīvotāju reģistrā - personas kods, deklarētā dzīvesvietas adrese, pases dati, laulātais, bērni, vecāki. Pakalpojuma rezultāts ir dokuments (*.pdf), kam ir informatīvs raksturs.

ePakalpojumi, pirms 14 gadiem

Bezmaksas e-pakalpojums www.latvija.lv "Pārbaude, vai personai ir spēkā reģistrācija dzīvesvietā norādītajā adresē" (pieejams ar portālā piedāvātajām internetbankām, Mobilo ID vai e-parakstu). Pakalpojumā ir iespējams veikt pārbaudi, vai persona ar norādīto personas kodu ir deklarējusies norādītajā adresē. Šādā veidā ir iespējams pārliecināties ne tikai par savu deklarēto dzīvesvietas adresi, bet arī par trešo personu.

ePakalpojumi, pirms 14 gadiem

Ja, apskatot savu pašreizējo deklarēto dzīvesvietas adresi, esi secinājis, ka vēlies to mainīt, tad arī to var izdarīt elektroniski. Turklāt tas ir bezmaksas, un nodeklarēt savu un savu bērnu dzīvesvietu vari 5 minūtēs. Izmanto tad e-pakalpojumu "Dzīvesvietas deklarācija"

ePakalpojumi, pirms 14 gadiem

visi e-pakalpojumi pieejami šeit : https://www.latvija.lv/LV/LDV/Default.aspx?catid=14_VISI_E_PAKALPOJUMI

ePakalpojumi, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Varbūt tautas izglītošanai ir vērts reģistrēt vēl vienu google e-pasta adresi un jautājumus uzdot no vienas adreses un atbildes no pašreizējās. Tā, ka gandarījums būs dubults, ne tikai izglītosiet cilvēkus, bet arī nopelnīsiet savam profilam reitingu!

pirms 14 gadiem  

ePakalpojumi, pirms 14 gadiem :

ņemšu vērā ieteikumu! :) varbūt pazīstamie, lai palīdz, kuriem ir Gmail konts! :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.