Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kaspars Zāle

+20

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2059 skatījumi

Temp ( Temporary ) faili

Datori un internets » Cits

C:\Documents and Settings\Kaspars\Local Settings\Temp


Saja folderi man atrodas faili , kopa ~ 600 MB aiznem visi faili saja folderi , esmu palasijis diezgan dauduz cilveku jautajumus un atbildes par so folderi , bet nevaru izskirties ...


Atrodas diezgan dazadi faili , ka pienemsim tuks folderis ar nosaukumu '' CopyFileList '' , daudzi tadi tuksi , citos kas ieksa , tmp , mst , LOG , log , txt , exe , dll , bmp , xml , bin , msi , cpl , map , pdb , HLP , dmp , dat , sqm failu veidi ... Ir ari folderi kuru nosaukumi ir saucamie crack kodi ( 4353-23f2-dw32 ..... )

Vai es tagad drikstu atvert so fodleri un vnk izdzest pilnigi visus failus kas taja ir ? Dzrideju ka kas slikts var notik , kas var nestradat un tada gara ??

Pirms 14 gadiem

C:\Documents and Settings\Kaspars\Local Settings\Application Data C:\Documents and Settings\Kaspars\Recent C:\Documents and Settings\Kaspars\Application Data Sos folderus ari drikst iztuksot no failiem ? Un vel 1 jautajums , ko vel tadu drikst izdzest no PC, kas nav vajadzigs un kaut kur nobazts ka pats lietotajs par to nezin un pat nevar atrast , kas vietu aiznem ? Cieto disku var defragmatet lai viss butu kartigi salikts un atrakai darbibai , vel kaut kas varetu uzlabot '' performanc

Kaspars Zāle, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pirmkārt uzinstalē CCleaner kaut vai(ja Tev tāds nav)-proga kas tīra kompi-Tev pat nebūs jāsatraucas , ka kaut ko vajadzīgu izdzēsīsi-ja nu vienīgi pats tajā temp folderī kaut ko neglabā.
600Mb temp folderī-ārprāc :)- ja pats neko neesi saglabājis, tad dzēs visu ārā, saglabajot tikai pašu folderi. Veiksmi!!!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Niks

+120909

 
Temp vari dzēst, bet Application Data gan labāk nneaiztiec.

Arī ccleaner nepieredzējušam lietotājam ir bīstams. Ja tomēr ļoti gribas, vismaz necenties saķeksēt visu uzreiz.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tempu tukšo droši, tur nav jābūt nekam, kas kādai programmai vajadzīgs pēc darbības beigām. Ejošas programmas gan var sākt gļukot, bet līdz restartam tikai. Un kā jau teikts, labāk kādu programmu tam lietot, vēl reģistru iztīrīs tev un kukijus utt.

Bet problēma, ka par maz vietas diskā ir tavā galvā, nevis datorā. Kādreiz visi dzīvoja ar diskiem zem 100GB, viss bija kārtībā. 250GB, ok, vajag laikam atkal lielāku. 500GB, 1TB, atkal par mazu! Vai nu pierodi pirkt jaunus diskus un krauj tos kaudzē, vai padomā par visu, ko krāj, vai tiešām vajag.

pirms 14 gadiem  

Valdis P., pirms 14 gadiem :

Es vēl tagad iztieku ar 40Gb un esmu laimīgs. Informācijas saglabāšana, pārvietošana uz ārējiem datu nesējiem, tīrīšana neprasa ilgu laiku.

Edgars, pirms 14 gadiem :

njā tiešām , agrāk pietika ar 40 GB , bet tagad 500 GB sāk palikt par mazu :D

Kaspars Zāle, pirms 14 gadiem :

1. Man par datora veiktspeju un par cietajiem diskiem nav jauztraucas , 4 TB HDD , 4 Core Processor , 4 GB RAM , tas ta siki aprakstits ... 2. Visi faili kas man PC tagad stav ir vajadzigi , tie kas nav vajadzigi tos dzesu ara , ka ari viss ir sakartots , nekas nav haosa. 3. Krat es nekraju , ko vajag to vajag , ko ne to ne :) :) Tik gribeju vel kadu nevajadzigu drazu projam dabut , laiv sis butu kaut cik kartigi :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.