Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Boža

+4173

 
TV parasti pietiek ar režīma AV ieslēgšanu. Ja ir sarežģītāks TV, tad nākas izvēlēties attiecīgo avotu, kas var būt gan parastā video ieeja, gan RGB, ja tas ir monitora vads, gan vēl daži varianti.
Ar PC (compi) ir sarežģītak. Uzstādījumi ir atkarīgi no videokartes ražotāja. Pats esmu saskāries ar N-vidia produktiem, kuriem tad nu uzstādījumos ir vislabāk izvēlēties "Clone" režīmu. Un nedrīkst aizmirst norādīt zemu izšķirtspēju, jo parasti TV nevelk tās izšķirtspējas, ko spēj monitori.
P.S. Nedrīgst aizmirst par skaņu, kas pa video vadiem neiet - attiecīgi, ja gribi lai skaņa arī ir caur TV, tad ir jāpieslēdz compja skaņu karte pie TV.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

kad saslēdz tv ar datoru ir jaarestartee kompi. un redz visu uz TV. kompis pienem tv kaa monitoru.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja videokartei ir tas spradnis ka vari pieslēgt pie Tv tad jā, vai ja ir cita karte ( TV karte ) tad arī var, itkā nāk līdz disks , bet tā vajadzētu strādāt, un TV ir jāuzstāda pareizās opcijas ja nemaldos..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

kad piesledz TV tad visu ko tu redzi sava datora monitora var redzet TV!!un tellukam nevajag neko ipasi uzstadit!vajag vienk. ieslegt AV.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Nē, ar to vien varētu nepietikt, vēl var būt nepieciešams izvēlēties atbilstošu režīmu TV un veikt konfigurāciju datorā. Arī saspraušana var notikt ar daudzu veidu kabeļiem.

Bez tam WinAmp vispār šim mērķim nav īsti piemērots - lai arī tam ir iespēja atskaņot video, tas tika veidots audio failu atskaņošanai

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.