Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Raivis

+10

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1099 skatījumi

Kā "piemānīt" atmiņas spēlītes?

Datori un internets » Cits

Es, nabaga cilvēks, mokos un spēlēju, ka galva kūp (nepīpēju), bet vismaz reizes sešas - septiņas (5x5 lauciņā) ir jākļūdās, jo nav taču visi pāri viens otram uzreiz blakus, bet citu rezultātus apskatot, izskatās, ka viņiem tieši tā ir sanācis, jo ir savākts minimālais (tas ir labi - jo mazāk punktu, jo labāk) punktu skaits, it kā visas bildītes būtu atminētas uzreiz bez kļūdām. Nav jau ļoti svarīgs jautājums, bet tomēr sāpe nedaudz sirdī paliek.
Ja tās spēles var "piemānīt", tad kā? Es arī gribu kādreiz paspīdēt starp tiem killer1997, cool94 un citām zvaigznēm!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Nomierinies, izej ārā, paskaties uz sniegu, mēģini atcerēties, ko dienā labu esi citam, vai vismaz sev izdarījis, ja atceries labo, pasit sev uz pleca un pasaki uzmundrinošus vārdus, labi izgulies un rīts būs skaistāks.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Nezinu, ko tu tur spēlē, bet izklausās, ka citi lietotāji tur ir ar vairākiem reģistrētajiem lietotājiem. Satrenējas, vai nofotografē atrisinājumu un tad tik rullē. Nu, ja slikti uzprogrammētas tās tavas spēlītes, tad ar skriptiem arī var atrisināt.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ir kaut kādas programmas, kas tā kā imitē peles kustības un klikšķināšanu- varbūt ar tām var kāda cūcene gadīties, ja atstāj to spēlīti uz nakti, lai spaidās automātiski.. :D

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.