Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Alise Zukule

+28

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1367 skatījumi

Kā lai izvēlas portatīvo datoru?

Datori un internets » Cits

Sveiki :)

Es vēlos iegātāties savu pirmo portatīvo datoru. Man tas būs nepieciešams, mācībām, internetam, filmām - tātad nekam īpaši nopietnam. Man padomā ir šis dators:

http://www.dateks.lv/cenas/3/50432_asus_asus_x52f_…

Ko jūs domājat par šo? Viņu ir vērts pirkt? Vai arī šo labāk?

http://www.dateks.lv/cenas/3/50300_dell_inspiron_n…

Un vēl viens variants ir -

http://www.dateks.lv/cenas/3/50432_asus_asus_x52f_…

Varbūt ir kādi citi ieteikumi? Un arī - kur labāk iegādāties?

Pirms 13 gadiem

tas pirmais links bija domāts - http://www.dateks.lv/cenas/3/50846_dell_inspiron_n5030_black_15_6_2_3ghz_2gb_320gb_dos.php

Alise Zukule, pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
Skaties pēc tehniskajiem parametriem un pārdevēja (kā Jānis teica - tādi, kas nenozustu). Ražotājam šajā gadījumā nepievērstu uzmanību, jo esmu pieredzējis visdažādākos brīnumus, kas ir pavisam pretēji šiem lēto-prestižo ražotāju iedalījumam (nu, protams, kaut kādi nedzirdēti ķīniešu brīnumi gan būtu riskanti). ;)

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Ražotājam tiešām nozīme ir minimāla. Vēl ko var piebilst, var pirms pirkt, apskatīt ražotāja mājas lapu, vai supporta iespēju pirmais iespaids ir apmierinošs. Gadās gan arī, ka supports ir ļoti vājš, bet produkcija ļoti laba, bet tas ir retums. To var atklāt pa forumiem pētot. Parastam lietotājam nav ne vēlmes, ne vajadzības, ne pacietības uz ko tādu.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

reinis kalvāns

+269

 
Vislabākais variants, ja draugos ir kāds no datortehnikas saprotošs cilvēks, kam var uzticēties. Viņš palīdzēs izvēlēties labāko.

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Ir arī tādi spečuki, kuri sevi uzskata par dikti lieliem profiem, bet īstenībā saprot vēl mazāk nekā tas, kam vajag to palīdzību. Dažus tādus zinu. Ne argumenti, pat ne sertifikāti nepārliecina, ka galīgas muļķības runā, paliek pie sava.
Ja tāds trāpās galīgam nezinātājam par palīgu, tad nabaga cilvēks var iedzīvoties naidā uz datoru industriju un paniskās bailēs no jebkā, kam vairāk par divām pogām.

reinis kalvāns, pirms 13 gadiem :

Tāpēc jau saku, ka vajag labi zināmu cilvēku (draugu pulkā), kuram var uzticēties.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Zustrups

+1189

 
DELL ir OK izvēle...
cik noprotu, ja vēlies iekļauties 300Ls.. tad tiešām stabilākais variants varētu būt tas Dells.. protams vaina nav arī Acer un Asus.. tie gan skaitās lētā gala aparāti un tur par tādiem pašiem 300Ls var dabūt jau lielākas jauda nekā tevis apskatītajam Dellam.. tomēr, stabilitāte un arī zīmols ir Dells..
pats gan šobrīd lietoju Acer.. arī nav nekādu problēmu... nu cik esmu strādājis ar Dell un IBM arī ir labi stabili aparāti..
vienīgais noderīgais ieteikums, ņem jaunu un ar visām garantijām un vēlams no zināma veikala kurš nepazudīs pēc pusgada :D

pirms 13 gadiem  

Alise Zukule, pirms 13 gadiem :

tātad delllam var uzticēties, ja? :)

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Andis

+11264

 

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.