Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1166 skatījumi

Vai var uzticēties pircējam no Anglījas kurš vēlas iegādāties telefonu

Datori un internets » Cits

Es ievietoju sludinājumu ss.lv ka pardodu telefonu. Man atnāca e-pasts ka kungs no Anglījas vēlas iegādāties telefonu, grib uzdāvināt draugam Rumānījā. Prasa man cik tas maksātu nosūtīt un lai nosutot viņam savu bankas kontu vārdu un uzvārdu. Vai tas ir droši ir tak dzirdēts pa visādiem mahinātoriem.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Īsumā - vienkārši ignorē šos gudriniekus.
Izklāstā - kontu un uzvārdu vari dot, nekas ļauns nenotiks. Pēc brīža tev atsūtīs maldīgu epastu, ka nauda ir vai tūlīt būs pārskaitīta un aicinājumu nosūtīt apliecinājumu (tracking number) no pasta vai kurjerdienasta, ka esi paku izsūtījis. Ja tu tiešām izsūtīsi telefonu, tad, protams, nauda nekad neienāks kontā - tu zaudēsi telefonu un būsi arī samaksājis par tā piegādi krāpniekiem.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Paldies par atbildi :))

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Vēl vari pārbaudīt no epasta headera izsūtīšanas IP adresi, vai tā vispār ir Anglijā, vai turpat, uz kurieni sūtīt vajag. Nav 100%, bet melus var atklāt arī ar tādām metodēm.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nevar uzticēties. Tie ir krāpnieki. Šādi e-pasti bieži nāk arī tad, kad ss.lv ieliek automašīnu sludinājumus. Ārzemnieks arī it kā vēlās iegādāties automašīnu priekš sava drauga. Neuzķeries.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.