Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Tinto Malnach

+37

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1429 skatījumi

Vēlos iegādāties klēpjdatoru!

Datori un internets » Cits

Esmu nolēmis iegādāties klēpjdatoru, lai varētu skatīties un ierakstīt filmas, lai ar to varētu strādāt un izmantot internetu, arī lai būtu webkamera un mikrofons.
Sajos jautājumos - es dunduks. Apstaigaju vairakus internetveikalus - kur mani apvardoja, bet man nekada skaidriba neradas.
Varbut kads varetu pateikt - ar kadu starta cenu rekinaties un kuras vietas ieteiktu skatities klepjdatoru?
man vajadzigs pavisam vienkarss bez krutajam navigacijam.
paldies.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Filmām un internetam pietiek ar visai vienkāršu portatīvo. Un nav arī vērts pirkt dārgu un pārmaksāt par to, ko nekad neizmantosi.

Rekur divi vienkārši un nedārgi datori:
1) http://www.1a.lv/datortehnika/portativiedatori/lenovo_g550-35l/4749975/
2) http://www.1a.lv/datortehnika/portativiedatori/samsung_rv510/4600665/

Jebkurš no šiem filmām un internetam būs tieši laikā.

Un rekur ir vēl viens, kas gan ir nedaudz "par krutu", bet ļoti laba cena:
http://www.1a.lv/datortehnika/portativiedatori/acer_emachine_e732z_500gb/4636074/

Bet nu piebildīšu, ka vispār Acer nav diez gan laba reputācija. Man pašam ir Acer portatīvais jau 3. gadu, ja nemaldos, un nekādu problēmu nav un nekad nav bijis, bet nu vispār cilvēki runā, ka Acer neesot labi. Bet nu no otras puses - jauna prece ir un paliek jauna prece. Garantija tak vienalga ir. :)

pirms 13 gadiem  

Tinto Malnach, pirms 13 gadiem :

liels paldies, noteikti apskatisos. :)
izdevusos nedelu!

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

pluss, bet zini, apetīte rodas ēdot. Nets un moovijas tas tikai sākums. Pēc kāda pusgada būs jau cita dziesma. Piemēram - nevelk spēles, grafiku, programmas. Ar desmitiem bijušas darīšanas tādā ziņā. Ta jau labāk ko pajaudīgāku lai uzreiz ņem. Kā nekā gadi 2 portatīvajam jāiet, līdz tiks līdz upgrade. Tas prieks tomēr nav no lētajiem galu galā.

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Aha, -c-f-b- arī taisnība. Tā nu tas ir. :) No vienas puses - nav vērts pārmaksāt par to, ko neizmanto. No otras psues - lētāk būs tagad nopirkt dārgāku portatīvo, kurš "nebūs vecs" vēl pēc 3 gadiem, nekā tagad nopirkt lētāku un pēc 1.5 gadiem atkal pirkt citu, jo šis jau novecojis.

Bet nu jā, tur jau summa uzreiz ir cita. :<

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

Rič, 1.8GHz win7 nevilks. Tālāk programmas un spēles. Kā spēles, tā procis vājš, nevelk, plus videokarte vāja. Kas visvairāk notus ņem? Tieši jaunieši! Un ar to nevar nerēķināties. Bet kas būs, kad win8 ieraudzīs dienas gaismu? Viss jaunais spiež uz dzelžiem. Pēc tā, kas atrodams forumos, win8 min būs 2.4GHz procesora takts frekvence. Un jaunieši, loģiski, kritīs uz TO. tādā variantā mazjaudīgo aparātu īpašnieki bedrē, pašapliecināšanās nospiesta. "Viņam ir, man nav". Tas psiholoģiskajā plānā..

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Andis

+11264

 
HP CQ56 - http://www.dateks.lv/a/100/11110002/cenas/3/49792_hewlett_packard_compaq_presario_cq56_15_6_2_1ghz_2gb_320gb_linux.php pa 259 Ls

Ar atliektiem galiem pietiks Tavām vajadzībām. Laba cena un kvalitāte. Labi ir arī Toshibas, DELL

pirms 13 gadiem  

Tinto Malnach, pirms 13 gadiem :

paldies! :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
3 dienas atpakaļ šis te http://www.pajauta.lv/question/list/97/34940/kadas-atsauksmes-datoram-toshiba-satellite-l655-s5058/ uzpeldēja. Atsauksmes ir, linki ar. Vienīgais knifs - budžets. Ja kas, ir http://www.salidzini.lv/

pirms 13 gadiem  

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

Starp citu, ja nu pašam kas tāds būtu vajadzīgs, arī ņemtu TOSHIBA. Lieki izdevumi par brendu nav vajadzīgi. Tāpat visas iekšas vienā un tajā pašā fabrīķī ceptas - in China, vai labākajā gadījumā Corea. Stacionārajiem tomēr vienkāršāk ar komplektāciju.

Tinto Malnach, pirms 13 gadiem :

liels apldies!
veiksmi darbos!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.