Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Lozinskis

+557

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1451 skatījumi

Kāpēc dators restartējas kad saglabā garāku video uz video programmas?

Datori un internets » Cits

Kāpēc dators restartējas kad saglabā garāku video uz video programmas? tas notiek gan uz move maker, gan uz citām video programmām. pat pārinstalēju windowsu, bet viss tas pats. draugs saka ka iespējams jāmaina termopasta, jo pārkarst procesors renderēšans brīdī. Kādas ir jūsu domas?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Kāda failu sistēma, kur glabā un cik ilgi tie video ir?

pirms 13 gadiem  

Lozinskis, pirms 13 gadiem :

kā tas ir failu sistēma? glabāju uz datora. video garums 6 minūtes.

Lozinskis, pirms 13 gadiem :

kā tas ir failu sistēma? glabāju uz datora. video garums 6 minūtes.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Failu sistēma: failu glabāšanas un uzskaites veids. Piemēram fat32, ntfs, ext3, utf2.6, cdfs. Bet pie 6 minūtēm tam nav nozīmes. Garāks video manā izpratnē ir jau pie stundas un uz augšu. 6 minūtes ir īss.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

lauris

+401

 
iespējams video saglabāšanas brīdī datoram ir liela noslodze CPU, līdz ar to viņš sāk karst, sasniedzot konkrētu atdzīmi protams dators izslēdzas. -risinājums iztīrīt datoru no putekļiem.

vai arī cits variants.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

varianti ir dazhaadi. termopastu kaa primaaro es noteikti neliktu, taas ja vien nauda nav dikti ietaupiita datoru komplekteejot, taa vienkaarshi neizbeidzas.
saac pasaakumu ar to, ka uzliec kaadu monitoringa programu (piemeeram Everest) un apskaties kas notiek ar procesora temperatuuru un taas mainjaam rendereejot video.
Ja arii tas ir procesors, kas karst, tad pirms jaukt laukaa kompi der paarliecinaaties, ka dzese darbojas maksimaalaa rezhiimaa.

pirms 13 gadiem  

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

Everest jau nu ir pagātne. Jaunais nosaukums AIDA64. Uzpeld papildus jautājumi - cik vecs dators, komponentu sabalansētība, cik liels darbaspējas resurss atlicis. Ja tas iet uz beigām, nav nekāds brīnums, ka rodas pārslodzes, kuru rezultātā notiek REST. Kaut taja paša EVEREST atrodami komponentu etaloni, un galvenais - sistēmas stabilitātes testi. Jā, kad datoram taisi overclock, tie izvirzās pirmajā plānā. Tas starp citu.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Datoram kā mašīnai kaut kas nodilst? Tāda teorija ne visai ticama ir.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.