Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1259 skatījumi

kas noticis ar laptopu un ko dariit?

Datori un internets » Cits

taatad...gandriiz pirms 3 meeneshiem nopirku laptopu Acer eMachines e528! origjinaalaa os bija linux ubuntu vai linpus,karoch es to paarinsteleeju uz w7 un viss bija ok. nesen kkas notika un noutinsh saacis ljoti bremzeet(par bremzeet neuzskatat par leenu interneta atveershanu vai speeles iesleegshanu,bet gan uuber leenu domaashanu,kaa piemeeram,lai tikai iesleegtos dators,tam vajag kkur 20 min :00) meeginaaju uztaisiit system restore uz laiku,kad nebija taas probleemas,nekas nemainiijaas,tad nodomaaju paarinsteleet os,tachu taa paarinsteleeshana...es meeginaaju uzlikt windows xp,21:00 saaku,noformateeju cieto disku,tas ilga kkur 1,5h,un tad meeginaaju instaleet windowsu,tachu tas ilga liidz pat naakoshaas dienas 13:00 un pat tad tas nebija pabeidzis... :( metu mieru tam un mekleeju citu risinaajumu..kas ir par probleemu? tas laikam ir saistiits ar Hdd ar bad block.ko dariit? veel ir garantija,tachu vai to sniegs,ja es esmu paarinsteleejis os? paliidziet luudzu :)

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Raivis Zemskis

+2961

 
garantija neattiecas uz os...
garantija parasti ir tikai uz dzelžiem... tapēc dorši nes uz garantiju...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Eglītis Edgars

+173

 
iespējams HDD knapi turās pie dzīvības. notestē ar kādu live cd tooli priekš hdd.

pirms 13 gadiem  

Raitis Kaļva, pirms 13 gadiem :

nu lieta taada,ka man os noformateets pilniibaa un jaunu os liek dikti ilgi,taa ka newaru uz mana kompja paarbaudiit....laikam vieniigais uz cita kompja varu testeet iznjemot hdd...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars Ermanis

+1992

 
A Tev WINDAS oficiaalas vai kreisaas....???? Vari ari kaa linuksi uzlikt jo tajos ir iekshaa softs dzelzju testeeshanai..... Ja atradiis ka dzelzji vainigi tad protams nes,jo kaa jau Raivis sacija garantija ir tikai uz dzelzjiem..... Arii servisaa vinji notestees tikai tavus dzelzjus un ja bus kaartiibaa tad atdos atpakalj taadus pashus kaa ir.... Personiigi es lietoju kreiso WinXPsp3 ko nekautreejos nopirkt visiem labi zinaamaa vietaa..... Darbojas nevainojami un pie pareizas konfiguraacijas kabinu aatrdarbiibaa araa pat 2kodolniekus ar daudz labaakiem parametriem.... pats seezju uz 1,6 celerona ar 2Gb operatiivo. Pats kompis tika paarinstaleets 1,5 gadi atpakalj....

pirms 13 gadiem  

Raitis Kaļva, pirms 13 gadiem :

nu man ir piraatiskais windows7... nu ok,bet ja cietajam ir vaina,tad servisaa nepisiis praatu par to kaada man ir os,bet gan,ja hdd ir sapisies ne manas vainas deelj,tad to nomainiis?

Kaspars Ermanis, pirms 13 gadiem :

Ja pieraadisies ka cietais miris tad vinji nomainiis...... kau man vairaak velk domaat ka kautkas nav ar tavu kreiso WINDU kaartiibaa..... Jo formateejaas tachu sapraatiigaa laikaa.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.