Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1409 skatījumi

Kam, lai piedāvā datorpeles dizainu?

Datori un internets » Cits

Tātad ir izveidots interesants datorpeles dizains kreiļiem, bet nav ideju kam varētu piedāvāt - vismaz Latvijā! Kādi ieteikumi?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Keivs

+1462

 
Var vismaz padižoties iekš www.yankodesign.com, bet varbūt tur pat atrodas kāds invetors.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Es teiktu rauj augšā pats. Uztaisi 10 prototipus un tad jau var sākt piedāvāt. Protams, uztaisi skan vienkārši, bet, ja parakājas pa amerikāņu DIY lapām, tad var atrast, gan kādus materiālus lietot, gan kā to izdarīt. Sākumā ļoti laba un apjomīga ir www.instructables.com lapa. Tur par tādu tēmu bija gan kā automašīnā paneļa vidū aifounam ligzdu iebūvēt (līdzīgu plastmasai, ar visu krāsošanu), lai izskatās kā oriģināli, gan kā mājās ko līdzīgu Sugru uztaisīt.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Viss jau ir atkarīgs no tā, kāds ir jūsu mērķis. Vai labi nopelnīt un virzīt savu inovatīvo produktu tirgū, vai jūs ar to nodarbojaties sava prieka pēc, lai palīdzētu cilvēkiem un dotu savu artavu sabiedrības labā. Ja ar mērķi gūt peļņu, tad pirmais solis pirms jebkura inovatīva produkta reklamēšanas ir šī produkta autortiesību reģistrēšana vismaz ES un ASV tirgos, kas ir divi lielākie pasaules tirgi. Tad droši varēsiet rakstīt uz produkta Registration Pending un piedāvāt savu produktu tirgū, griezties ar biznesa plānu bankā, tikties ar investoriem un parādīt savas ieceres un stāstīt par plāniem... Kur un pie kā griezties, tas ir jūsu pašu ziņā un neviens jau jums tādu informāciju nesniegs. Ja mārketings nav jūsu stiprā puse un ar to neesat saskārušies, tad ir jāalgo cilvēks vai uzņēmums, kas ar to nodarbosies jūsu vietā, bet tad bez finansējuma neiztiksiet un pasākums izmaksās ievērojamu summu... Bet nu viss jau ir atkarīgs no produkta, tā inovativitātes un iespējas nopelnīt!

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.