Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Andis Osis

+8010

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1416 skatījumi

Vai šet ir laba sabiedrība ?

Datori un internets » Cits

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Šeit ir ļoti laba sabiedrība. Ļoti patīk tas, ka šeit cilvēki nelamājas, nesūta tevi ....., bet vienmēr cenšas palīdzēt. Tas laikam ir atkarīgs no tā, ka profilā ir redzama bilde, tik atklāti jau nevienam negribas uzstāties :D

pirms 13 gadiem  

Agris Bite, pirms 13 gadiem :

Aijiņ, pārsvarā piekrītu Tev bet ir daži izņēmumi kad ir japasūta tālāk, es pats vienam idiņam sniedzu padomu par slidām kuras var iegādāties Skodā (Lietuva) un viņš tā smuki mani apkakāja tad nu es viņam skaidri un gaiši pateicu ko par viņu domāju , tā kā perfekts nav nekas un nekur.

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

Negribēju atkārtoties Šī jautājuma autors iepriekš bija uzdevis līdzīga satura jautājumu, kurā jau atbildēju, ka arī šinī saitā ir daži eksemplāri, kas jauc gaisu, bet visā visumā šeit ir pieklājīga publika.
Brīžiem ir tā, ka pati kanpi valdos, lai ko rupju nepateiktu, jo daži jautajumi ir vienkārši kaitinoši, bet nu ko par nervu sistēmu nesūdzos :D:D

Andis Osis, pirms 13 gadiem :

Esmu arī Amigo lv. Tur reizēm tā lamājas,apsaukājas,ka lāga atrasties tur nav nekādas vēlēšanās,vienīgi tas man tur notur,esmu pieradis pie labajiem cilvēkiem un draugiem kas man tur ir.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Īstenībā tas ir interesants fēna-mens, ka maz uzbraucienu te ir, kaut arī adminu kontrole maza. Salīdzinot ar citām lapām (LV), cepuri nost.

Bilde un vārds. Ne tikai negatīvajiem tēliem, bet arī pozitīvajiem, jo grūtāk ir uzbraukt Andrejam Vilkastei, nekā Strīpains45.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Sabiedrība nav laba. Es arī neesmu diez ko labs un visdrīzāk Juris mani pieskaitīs otrajai grupai, taču zinu, ka te ir vairāki tiešām ļoti erudīti un loģiski cilvēki:
Raugulis, JanKa, Segliņš, Seisums, Dobroviča un vēl kaudzīte citu, no kuriem lasot svešus jautājumus esmu uzzinājis daudz jauna.

pirms 13 gadiem  

Andis Osis, pirms 13 gadiem :

Pateicos par informāciju,zināšu kur smelties nezināmas gudrības.

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

Paldies par uzslavu!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Juris

+2566

 
Biedrība šeit dalās divās daļās-Tie,kas atbild,kad zin atbildi un tie,kas atbild ja nezin atbildi.)

pirms 13 gadiem  

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

Ir jau ļautiņi, kuriem gribas vienkārši parunāties :) Galvenais, ka nav rupjības katra vārda galā :D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.