Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Verners

+4547

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1457 skatījumi

overklokošana un rams

Datori un internets » Cits

Gribu iemācīties jēdzīgi overklokot.
Izmantošu veco pc: Intel celeron 902Mhz, 320mb ram( viens ir 256mb un divi dod pārējo, bet man mājās vēl mētājas vēlviens 256 rams, vai varētu salikt kopā(īsti nezinu frekvences) Uz viena 256 rama ir pc133 un uz otra pc100(ja tas kautko isaka)

Mana super vecā pc mātesplate: Giga byte GA-60XET-C (laaba prieks overklokošanas?)
Man ir tāda programma kā easy-tune III kas nāca līdzi ar mātesplati.
Ir jega klokot vsp. kautko ar šito pc?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Andis

+11264

 
Ši ir ļoti laba s370 mātesplate - ar visām "overclocking fičām" ... protams visu daram no bios, ne no visādām easy-tune softiņiem ceļot augšā pakāpeniski FSB frekvenci - jāatceras, ka jāsaliek pareizās attiecībās PCI/AGP un ram frekvence, lai tā līdz ar FSB nekāpj ... kad vairāk augstāk netiek pameklē internetā tādu lietu kā pin-mod (uz procesora divu kājiņu savienošana) - senos laikos tādējādi Celeron-600 Mhz piedabūju strādāt pie 1.15 Ghz

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Piekrītu 100%.
PIN mod vietā, vismaz gadus 8 atpakaļ EU bija dabonamas overklokošanas starplikas zem procesora, kam sava barošana bija. Attiecīgi arī procesori, kam nebija PIN mods iespējams tika klokoti.
Bet Gigabytēm no laika gala bijis labs atbalsts klokošanai. Vēl kādreiz, kad BIOSā nevarēja, viņām jau bija uz pašas plates PINi, kur FSB uzdzīt un voltāžas mainīt. Tagad jau viss BIOSā iekšā.

Verners, pirms 13 gadiem :

hmm ka ar bios appieties? :D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.