Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1401 skatījumi

Parasts dators uz MAC

Datori un internets » Cits

Vēlos uz sava:

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz, Geforce GT8800 512Mb, RAM 4GB.

uzstādīt Mac OS X programmatūru. Lasīju, ka tas ir iespējams.

pamatojums visai vienkāršs,pie Mac operētājsistēmas esmu pieradis. Bija Apple dators, tādēļ problēmas nesagādāja. Bet tagad tā vairs nav. Un tā cena ir trakā.

varbūt,kāds varētu ieteikt - kā, ko darīt? varbūt kāds ir jau tādas lietas darījis. būšu pateicīgs par jebkuru noderīgu informāciju.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 

pirms 13 gadiem  

Ilze Margeviča, pirms 13 gadiem :

Uldi, varbūt vēl nelicensēto softu noreklāmēsi ? Autoram, ja nav naudas MAC datoram tad tā ir jānopelna, ja varēji atļauties parasto PC nopirkt, tad jāpakrāj 10 reizes un varēsi MAC iegādāties un nav ko te čīkstēt !

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Tā jau ir biznesa politika. Ja Sniega leopardu var iegādāties atsevišķi, kāpēc tad man to nelietot kā es gribu, nevis tikai baltā būrītī. Gribu un turu leopardu zaļā būrītī. Un cenas viņiem ir neadekvātas, kas nevar atļauties, tas vai nu ciešas un iztiek bez, vai meklē veidus kā dabūt tikai to, ko viņam vajag, nevis pilno paku. Tas tāpat kā PC pirkt bez OS, vai ar Windows, kas man nav vajadzīgs - par laimi tur EU jau ir manā pusē, tikai te LV vēl nav precedentu bijis, tā kā bez tiesas neiztiktu.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uzlikt jau var to OS X uz parasto kompi, bet man jau šķiet, ka tas tik tīri tā... Paspēlēties. Cik zinu, vienmēr ir kaut kādi gļuki vai nu ar skaņas draiveriem, vai nu ar tīklu, vai vēl kaut ko. Es nedomāju, ka tāds risinājums ir nopietns un vispār lietojams.

Iespējams tas ir, jā. Tev jāvelk OSx86 (viņam ir kaudze ar variantiem, bet runā, ka iDeneb esot sakarīgākais).

Kā ieinstalēt — http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Installation_Guides

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.