Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1435 skatījumi

Windows movie makers.....

Datori un internets » Cits

Vai kāds var pateikt, kāpēc pievienojot movie maker video, tiem transformējas izskats? respektīvi man ievelkot šo video, parādās zaļas švīkas?
paldies!!!!!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
http://www.codecguide.com/download_k-lite_codec_pack_mega.htm , TAS patiešām vajadzīgs. Otrs - moovīmeikers derīgs tikai 13. failam. T.I. miskastei. Meklē vien normālu vdeoredaktoru. Tikai nedrīkst aizmirst, ka tie nav bezmaksas. Kaut gan..paskaties TE http://samlab.ws/category/videoedit/

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Unknown (Google) veiktspējas slēdziens izklausās pēc muļķībām. Eksportēšana taču nenotiek reāllaikā, līdz ar to veiktspējai pret kvalitāti nav nekādas nozīmes. Es drīzāk teiktu, kodeks nav labs. Uzinstalēsi normālu kodeku paku un visam būtu jāiet. Ja neiet, tad tiešām jāmet pie malas tā programma un jāeditē video normālā programmā, piemēram Openshot, Pitivi.

pirms 13 gadiem  

Baiba Voreviča, pirms 13 gadiem :

paldies.kur es varētu uzinstalēt to normālo kodeku?

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Kā jau minēts, K-Lite kodeku paka jau padaudz gadus ir cieņā. Mega versiju ņemt gan tev vajadzības nav: http://www.free-codecs.com/download/k_lite_codec_pack.htm

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Pirmo reizi dzirdu par zaļām švīkām. Varbūt Tu nepareizi liec iekšā failus? Es lieku import - izvēlos bildes vai video, tad, kad ir ielikts izvēlnē, "nosūtu" uz time line. Tad video smuki kā bildes salec pa kadrējumiem un to var rediģēt pēc sava prāta. Movie maker var novilkt torentos vai dc++ pilnīgi bez maksas, ja vien šīs lietas tev ir ieinstalētas un iet datorā.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

unknown (Google)

+1407

 
importējot vai exportejot video ? ja importējot, tad nezinu, bet pie exportēšanas tas varētu gan būt, ja kompa veiktspēja ir švaka. jo nu, veidojot video, tu pamani, ka visa tā programma bremzē un reizēm sūdīgi reaģē, tad ir tavam kompim pašvaki ar veiktspēju un pie šādas raustīšanās ja tu exportē klipu, tad viņš izexportēties var ar daudz defektiem !!

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.