Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • -2 balsis
  • 1959 skatījumi

Man šāds jautājums!!!Gribu pirkt Play-station 3 un gribu ielādēt spēli no interneta bet dzirdēju ka var nepavilkt!!Ko darīt?

Datori un internets » Cits

Pirms 13 gadiem

Iegāju krievu saitos un redzu ka rakstīts kaut kāds Код диска!!!Ko tas nozīmē???Bet citas spēles pa 5,55 GB utt.Kā pareizi rakstīt un vai tā ir pattiesība ka spēles uz Play-station 3 no interneta uzlauž Play-Station 3 ????Vēl dzirdeju par tadām prašivkām.Ka viņas uzlikt uz Play-Station 3 un lūdzu iesakiet man kādus labus saitus tur kur maz to pirātu un laba spēļu izvēle!!!!!Lūdzu man nedotiet saitus kur lādēt torrentā jo torrenta dēļ man vajadzēja pa jaunu taisīt kompi!!! Paldies visu labu!!!

@ArTuRs___Jankovskis, pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Vidiņš

+248

 
Googlē vari atrast mājaslapas kur lādēt lappas.. uzlaust vari pats vai arī pajautā kādam kas to māk. Lejuplādēt spēles vari un 5.5 ir ļoti labi iespējams jo ne visas spēles aizņem visu vieut uz BR diskiem.

Vienīgi ja tu taisīes uzlaust savu Ps3, tad neieplāno spēlēt spēles tīklā, jo iespējams ka tas vairs nebūs iespējams pēc ps3 uzlaušanas..

Kā arī nesen lasīju ka Sony taisās iebūvēt jaunu drošības sistēmu jaunajām spēlēm tā ka nevaru apgalvot ka varēsi spēlēt arī jaunākās spēles.

Spēles vari spēlēt no cietā, bet tev vajadz tad tīri lielu cieto.. vieglākais drošvien šādā gadījumā ir nopirkt lētāko ps3 un vienkārši pašam nomainīt cieto jo tas nav ne grūti un cietie diski nav tik dārgi.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vienozimigi perc play...3 xbox tu maksaasi par tiklu un galu galaa sanaaks tikai dargaak

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Buls

+327

 
Ar PS3 ir tā, ka ne visas versijas ir iespējams atbloķēt un palaist pirātiskās spēles. Iesaku pirkt XBOX 360, jau atbloķētu, pilnā komplektācija maksās 150 Ls un spēles +/- būs tās pašas.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.