Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

unknown (Google)

+1407

 
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1355 skatījumi

datora baterijas uzlades briidinaajums ?!!

Datori un internets » Cits

parasti ir taa, ka dators briidina par tukssu bateriju, bet kur un kaa var uzlikt lai vinjss arii briidina, ka vinja ir pilna ?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Kaspars Ročāns

+8491

 
A kam tas vajadzīgs? Baterejai nekaitē, ja datoru ar pilnu batereju tur pieslēgtu pie barošanas bloka.
Windowsā automātiski tādas lietas nav. Varbūt to dara dažu ražotāju draiveri/programmas vai kautkādas atsevišķas baterejas indikatora programmas. Pameklē webā kautkādu ""battery charge indicator" vai "alert"

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

vispar kaitee gan, princips ir taads pats kaa ar telefoniem un visaam citaam ieriiceem, ka baterijas terminjss aatraak iztecees, ja taa tiks regulaari pa daudz barota ar straavu !! bet buus jaapameklee laikam kaut kaada cita alternatiiva !!

Pāvels, pirms 13 gadiem :

Vispār, tas bija patiesība niķeļa baču laikā (pirms gadiem 10-15). Sievas lapsis 3 gadus no strāvas tika ņemts nost tikai nesot prom no mājas, ar baču viss OK. Es savus mobilos turu mājās visu laiku pie špaņa, ar bačām viss OK - tur tāpat, kā pašā sākumā, lai arī vienam kāds 4. gadiņš apritējis.

Alise Šulca, pirms 13 gadiem :

Man arī teica, ka tas neko nekait ja dators visu laiku pieslēgts pie strāvas, bet rezultāts pēc pus gada- baterija tur tikai 2 min.kaut gan pirms tam kad regulāri atvienoju no strāvas turēja 2 stundas. LABĀK ŅEM NOST!

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

ir ir janem nost, to noteiki zinu lai taupiiti baterijas muuza ilgumu !!

Kaspars Ročāns, pirms 13 gadiem :

Pusgads tas ir drusku pa traku. Gada laikā un iilgāk gan neviena baterija, intensīvi lietojot, nav "kā jauna" un ir jāmaina - ar to ir jāsamierinas. Katrā ziņā baterijai (vislaz litija jonu) daudz vairāk kaitē ja to regulāri izlādē pilnīgi tukšu. Ne velti visāsās iekārtās ir tie divi brīdinājumi - Jūsu baterija drīz būs tukša (tad būtu jāliek lādēt) un Jūsu baterija ir praktiski tukša - ātri saglabājiet savus failus (līdz tam uzlādes līmenim nevajadzētu novest).

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

tas ta4u Jōņs

+1455

 
kaspars ieminējās par windows...
advancētajās opcijās var uzlikt low un critical battery level, tātad low battery tu vari uzlikt uz 100% pielādes un būs tev brīdinājums par pilnu batereju. :D
mājās es vispār strādāju bez baterejas..

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

hmm jaa , es sito uzliku variantu, redzees kaa darbojas !! bet man ir slinkums bateriju nemt aaraa un otrs ka ne vienmeer varu iztikt tikai ar vadu, jo ja daru kaut ko praktiski neatliekamu un uzmaniibas nepieciesamu un tajaa pasaa briidii man vajag iet piipeet vai uz toleti, tad staipu liidzi :D

tas ta4u Jōņs, pirms 13 gadiem :

ka jau staipi līdzi pat uz toleti, tad jau esi nopietni atkarīgs :D

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

bet tas princips ko tu mineeji reaali nedarbojas, izmeeginaaju visu un visaadi, par pilnu bateriju neko vinjss nezinjo !!

tas ta4u Jōņs, pirms 13 gadiem :

neliec uz 100% uzlādes bet uz 99%, un protams neziņos par pilnu batereju bet būs brīdinājums, par zemu baterijas uzlādi. nedaudz dīvaini, bet strādā (man)!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Niks

+120909

 
Standartgadījumā nekur, jo tas parasti nav vajadzīgs.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.