Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

unknown (Google)

+1407

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1402 skatījumi

diska ierakstīšana no vairākiem ISO formātiem ?

Datori un internets » Cits

aram zinošie, es te netā novilku vienu programmu kura sastāv no 7 ISO failiem, atverot vienkārši viņus vaļā, viņu sastāvs ir pilnīgi vienāds. bet viņiem ir jābūt vienam veselam !! tā ir programma ar kuru ir pieeja visiem apkārt esošajiem wireless wi-fi tīkliem, un palaižas viņa no BIOSA. tikai ierakstot vienu ISO failu vienā CD, nepietiek, lai palaistu vajag viņu pilnvērtīgu. jo ierakstot vienu ISO failu vienā CD un palaižot, pie darbības process tiek partraukts, jo saprotams ka trukst visu komponentu un pat netiek prasīts turpinājums no cita CD. tatad es izsecināju ka vai ir kads veids un vai kads ir ar ko tādu sastapies ? kā apvienot 7 ISO failus vienā CD ? un ........ ir kādi komentāri ?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

JanKa

+80131

 
"vienu programmu kura sastāv no 7 ISO failiem" -tā nav viena programma, bet gan linux paveids;
"tā ir programma ar kuru ir pieeja visiem apkārt esošajiem wireless wi-fi tīkliem" -nesapņo, šis linux tikai ietver programmas ar kurām var auditēt wifi drošību, jā, prasmīgi darbojoties ar atrast paroles, tiem tīkliem kuri lieto WEP, bet tādu tīklu mūsdienās ir ļoti ļoti maz. Vairums lieto WPA2, ko atlauzt var tikai pārbaudot visas paroles un neko nezinot par paroli, tas aizņem ļoti ilgu laiku;
Ja gribi eksperimentēt, lejupielādē DVD iso vai pamācies kā uztaisīt USB no kura varēsi palaist šo linux.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

paveids vai nepaveids, bet nav linux !! šis brīnums automatiski iepako datorā milijoniem paroļu kombinācijas, kas ļauj tavam wireless vai wi-fi pieslēgties ar ļoti lielu varbūtību un nepielietojot nekādu pūļu !! labi, tas DVD iso būs kaka laikam, bet fleška-laba ideja !!

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Hehe, aplauzīsies tavs entuziasms un nosauksi to arī par kaku. Ieraudzīsi terminus Wiresharkā vai Etherealā un nosauksi izstrādātājus par mudakiem, iespersi datoram un aiziesi pēc alus.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
BT-5 vai būsi novilcis? Ja tā, tas ir Linux paveids, kuru var atrast viņu mājas lapā. Tur ir pieejami vairāki formāti. Ja kas cits, vajadzīgs virtuālais pievads. Savus ISO montē uz virtuālā, un norādi pilnu ceļu uz atrašanās vietu (piem. Dators/BD-ROM diskdzinis G:/) Daemon Tools, UltraISO, Alcohol120%. Ja palaišanai no fleškas, laikam "Konstruktors USB" būs vajadzīgs. Ja mest diskā sagatavi, meklē rokā CD/DVD shot 3.0.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

...pats vienkāršākais variants - pieslēdz internetu, mūsdienās tas nav tik dārgs lai nodarbotos ar tā zagšanu!

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.