Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Sasha Ribic

+136

 
  • 1

    Atbilde

  • 3 balsis
  • 1333 skatījumi

Kur var nopirkt Microsoft Flight Simulator X ?

Datori un internets » Cits

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Sveiks Sasha !
Microsoft Flight Simulator X – Tu vari nopirkt kādā no Latvijas interneta veikaliem, vari ieskatīties šeit - http://www.salidzini.lv/search.php?q=microsoft+flight+simulator+xwww.salidzini.lv – Kāds Tev tīkams variants patīk, pats Es biju pircis no pārbaudītā pārdevēja internet veikala www.pilotshop.com
Dotajā situācijā, tagad tas būtu Tev dārgāks variants, jo būtu izmaksas pasta sūtijumam, kā arī nodokļi. Agrāk, tas bija lētāk, kad nebija nodokļi jāmaksā, šīs veikals sūta uz ārzemēm no pilsētas Fēniksa, ASV.
Tāpēc Tev labākais variants būtu nopirkt Microsoft Flight Simulator X tepat Latvijā, kādā no interneta veikaliem. Tur ir divi varianti viens ir Microsoft Flight Simulator X Standart un otrs ir Microsoft Flight Simulator X Deluxe.

pirms 13 gadiem  

....................., pirms 13 gadiem :

Standart – ir mazāk lidostu un lidmašīnu, kā arī misiju, otrajā Deluxe – ir visa tā vairāk, plus vēl Deluxe ir iespēja būt par dispičeri, kad spēlē online – Multiplayer. Pats Es pirku Standart, jo galvenais ir lidot tajā spēlē, bet, protams, ja Tev gribas pabūt dispičera lomā, tad arī nav slikti, lai Tev būtu Deluxe versija.

....................., pirms 13 gadiem :

www.fs-freeware.net - Ir laba mājaslapa, kur var ielādēt, daudz un dažādas lidmašīnas, kā arī helikopterus un citas lietas.

....................., pirms 13 gadiem :

www.fs-recorder.net - papildinājums, lai varētu filmēt, kā Tu lido un vēlāk ar kādu blakus programmu safilmēto atskaņot, ierakstot atskaņoto tajā brīdī - par piemēru ar www.fraps.com

....................., pirms 13 gadiem :

Oficiāli paziņots par jauno 'Microsoft Flight'
Microsoft plāno atdzīvināt jau piemirsto Flight Simulator sēriju, bet simulatoru cienītājiem ir vērts uztraukties. Tas tāpēc, ka nosaukumā trūkst ļoti nozīmīga vārda, kas nevarētu nozīmēt ko labu. Tagad nosaukums tiks saīsināts no ierastā Microsoft Flight Simulator uz Microsoft Flight.
Neviens vēl īsti nezina, ko tas varētu nozīmēt, bet priekš simulāciju entuziastiem tas izklausās šausmīgi.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.