Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

krokijs

+18181

 
  • 3

    Atbildes

  • -3 balsis
  • 1447 skatījumi

dieva režīms windows 7

Datori un internets » Cits

vai kādam no windows 7 lietotājiem interesē dieva režīms ? tad uz darba virsmas izveidojam jaunu mapi un nosaucam viņu -- > jebkāds nosaukums.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} !! un aizmirstam par control panel !! :D

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
nelec uz ecēšām, unknown (Google)! šitādas fīčas ved vienīgais pie OS pārinstalēšanas. Un tas, ka pats nejēdz nekā, arī fakts. Un atbildē ir pamatojums. Pie tam ne jau visi var uz sitiena pārinstalēt OS.

pirms 13 gadiem  

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

sorry, for comments..

krokijs, pirms 13 gadiem :

nu nav tik traki, ja mašīna ir slima, tad viņa ir slima !! jau pāris mēnešus lietoju šādu ērtību, un OS pat nešķauda !!

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Niks

+120909

 
Nē, neinteresē.

Manuprāt tik senas lietas visi, kuram tas būtu bijis vajadzīgs, jau zina un tiem, kas nezināja arī to labāk nedarīt.

pirms 13 gadiem  

krokijs, pirms 13 gadiem :

kapēc nedarīt, ērta lieta !!

Niks, pirms 13 gadiem :

Tāpēc, ka user vulgaris to darot pamanīsies izdzēst trīs citas mapes ar ģimenes fotogrāfijām un kursa darbu, kuru kopiju nekur citur nav un, pat ja tas izdosies, tajā control panel pēc tam sastrādās tādas lietas...

Bez tam rīkojoties pēc šī apraksta:
"nosaucam viņu -- > jebkāds nosaukums.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} !!"tāpat nekas nesanāks,

krokijs, pirms 13 gadiem :

a tu pamēģini !! bet tas ka kāds nemākulis sev ar to kaut ko izdzēsīs no kompa. to viņš izdarīs ar šito prikolu vai bez viņa :D !! vienkārši tas ir kontrol panelis detaļās uz desktopa !!

Niks, pirms 13 gadiem :

Es to pamēģināju jau vairāk kā pirms pusotra gada
http://www.notepad.lv/zinas/5795/visi-windows-7-iestatijumi-vienviet--jeb-god-mode/

Par lietotājiem - arī tur pēc brīdinājuma, ka Vista to darīt nevajadzētu, kāds tomēr atradās.

krokijs, pirms 13 gadiem :

tu gribi lai es uztaisu video kā es to izdaru, ja netici !! nevajag obligāti rakstīt godmode !!, tikai precīzi ievēro visu ciparu kārtību un viss un pat punktiņš jāieliek uzreiz aiz nosaukuma un pirms iekavām !! un virsrakstā jau būtu jāsaprot ka tas vairāk prēkš win 7

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
dums, vai??? cik bieži vadības panelī sanāk rakties? Čaiņiks, sagramstījies draņķus. Un kas tev par win7? Home Premium? Valodu paketes lētajam galam NAV pieejamas. Tāpēc arī nevis "vadības panelis", bet "controlpanel". Normāls users sen katram gadījumam būtu izveidojis disk image, un pārmeties uz Ultimate. Tad ko citiem grūd virsū, ja pašam nav jēgas! Bet rezultāts var sanākt pabēdīgs.

pirms 13 gadiem  

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

trekns mīnuss

krokijs, pirms 13 gadiem :

ko tu te trako-ja neinteresē tad ej garām mīnusu dalītāj !! izlasi jautājumu sākumu (interesentiem), tā kā tusē būlkas, tu ne tajā adresē iegriezies !!

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

oki, unknown (Google), ja jau pieņemam, ka nepamatoti trakoju, tad esi tik laipns, un normālformā izklāsti tepat komentāros šīs darbības motivāciju, tās iespējamo labumu un ērtumu, vajadzību. Mans viedoklis, kopā ar pamatojumu izlikts.

krokijs, pirms 13 gadiem :

kur ir tavs pamatojums ? pats vismaz pamēģini palasīt savu it kā uzrakstīto pamatojumu !! bet mans viedoklis-par vajadzību protams, katram jādomā pašam !! bet labums un ērtums-kas katram ir labums un ērtums !! bet mani apmierina tas, ka tā vietā lai ietu uz start menu->control panel-->sistem->un pēc tam tikai uz visiem pārējiem apakšpunktiem, es to daru ar vienu peles klikšķi !! bet es ar to vienas peles klikšķi, es neaizeju uz control panel, bet uzreiz atveru jebkuru jau no augstāk esošajiem...

krokijs, pirms 13 gadiem :

start menu->control panel->sistem, apakšpunktiem !!

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

start menu->control panel->sistem, apakšpunktiem !!..un kā domā, cik procentiem no tā visa ir sajēga? sistem??? kas tas par zvēru? system varbūt domāts? Tas vēlreiz apliecina, ka no tevis normāls users, kā no bruņurupuča balerīna. Un JAU ar TO viss izteikts. Punkts.

krokijs, pirms 13 gadiem :

nu tu gan esi āmurs !! ar ko viss ir izteikts?!! vienu burtu vārdā ? čalīt ej ārstēties !!

krokijs, pirms 13 gadiem :

un labāk uz šejieni -- > http://www.sarunuterapija.lv/

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

uz sarunuterapiju pats vari doties, bet atbildi - vai VISAS mapes vari atvērt ar pseidoadministratora pilnvarām? Sāc ar All Users, un beidzot ar System Volume Restore. Un kāds useru vidējais līmenis? Aunčaiņiks, sorry, ko citu nespēju piemeklēt. Users uztaisa mapi, nejauši izdzēš, grib tikt tai pašā vadības panelī, bet priekšā "Pieeja liegta". Vai vēl nepielec, uz ko tēmēju?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.