Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1117 skatījumi

Kāpēc es nevaru pārinstalēt windowsu?

Datori un internets » Cits

Tātad es iekačāju win7 no filebase.ws un viņš man jav kāgadu stāv, tagad vēlos ielādēt atpakaļ XP, bet es nevaru ieienstalēt man nerāda vnk Install Windows kip ir pelēks nevar uzspiest, varbūt ja kāds zinat kāda ir problēma lūdzu rakstat atbildi, šeit būs dažas domas no manīm lūdzu palīdzat!

Manas domas kāpēc nevaru pārinstalēt:

Ir aizliegta pieeja ieienstalēšanai citam windowsam ( P.S tas ir iespējams? :D )

un otrā doma nevar uzinstalēt pa virsu windows xp ja šī ir mana pareizā doma lūdzu pasakat tad kā var uninstall windowu BEZ DISKA!?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

krokijs

+18181

 
kādā faila formātā tev tā XP ir ? ja ISO, tad ieraksti diskā !! ja tev tas xp jau ir diskā, tad ej uz BIOSA opcijām. un uz viņām var aiziet tad kad dators slēdzas iekšā, tev pašā sākumā tiek prasīts press F2 vai F12 vai vēl kāda cita poga lai ieietu biosa opcijās un uzliec lai dators pie slēgšanās iekšā sāk pirmo lasīt CD ROM. saglabā un ej ārā un dators pārrestartēsies un slēdzoties iekšā būs uzraksts (press any .... to load from CD ROM ) viss. pirmam ir jāseko protams cietā diska formatizēšanai un tikai tad jaunas windas instalešana !!

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

man CD-ROOM nestrādā un viss ir dirsā!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

krokijs

+18181

 
ja tev CD-rom nestrādā, tad tev nav lemts ieinstalēt jaunu windu !! vienīgais var uztaisīt instalējošo flešku, bet tas ir pavisam cits process un ne mazāk sarežģīts !!

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.