Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Sara Vintere

+184

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1319 skatījumi

ko darīt ja mana mamma pīpēun nekad nepilda savus solijumus???

Datori un internets » Cits

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Tur īpaši neko nepadarīsi, jo tādi cilvēki vienkārši ir mūsu viducī. Jāpārstāj domāt par mammu un jāsāk pašai savu dzīvi kārtot. Tas būs smagi, bet jāsaprot to, ka pieaugušu cilvēku izmācīt ir ārkārtīgi grūti, cilvēki mācās no savām kļūdām, kas bieži vien ir visai smagas.
ja vēlies vienkārši parunāt, tapt uzklausīta, pazvani uz kādu anonīmo uzticības tālruni. labi draugi palīdzēs pārvarēt visu, kas nāks pretī. Viss būs kārtībā un viss būs jauki! Un tagad pasmaidi! :))

pirms 13 gadiem  

krokijs, pirms 13 gadiem :

tas gan tiesa !! ar to jāsamierinās un jākārto sava dzīve !!

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Vēl aizmirsu piebilst, ka Tu tāda neesi vienīgā. Es, mīļuci, esmu ne tādām vien lietām gājusi cauri un tas, ka nepilda solījumus, vēl ir nieka lieta. Lielākās šausmas sākas tad, ja kāds no vecākiem lieto alkoholu vai ir rupjš un palaiž rokas. Lai nepilda solījumus! tavā vietā es pierādītu, ka esmu labāka ar darbiem. Mācītos pēc iespējas labāk, varbūt piedalītos konkursos, turētu savus solījumus ... pašai vien dzīvē noderēs.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Inta Vītola

+40

 
Tava mamma, Sāriņ, Tevi mīl. Un tas nav atkarīgs no tā, pīpē vai nē...Un atceries tos solījumus, ko viņa ir izpildījusi..Un šad tad kļūdīties, nokavēt vai neizpildīt kādu solījumu gadās katram. Gan jau Tev arī ir tā gadījies :) Parunājies ar mammu!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Antons

+4839

 
Diemžēl smēķēšanu nav tik viegli atmest, kā gribētos. Patiesībā reti kurš to spēj. Reizēm cilvēkos parādās liela apņemšanās, taču jau pēc pāris dienām tā var pazust. Ja aktīvs smēķētājs kādu laiku atturas, tad organisms vienkārši sāk prasīt kārtējo cigareti un ir grūti atturēties - tāpēc daudzi nespēj atmest.
Par solījumu nepildīšanu. Vai viņa tiešām nekad nekad nepilda solījumus? Cilvēkiem mēdz būt tieksme izlikties labākiem nekā viņi ir, reizēm tiešām gribās būt labiem un palutināt bērnus, tādēļ tiek solītas dažādas lietas. Diemžēl līdz solījumu izpildīšanai ne visi nonāk - ir cilvēku kategorija, kas sistemātiski nepilda to, ko solījuši - vai nu laika trūkuma dēļ, vai finansiālu apstākļu dēļ, vai arī meklē citus ieganstus. Ko tur darīt? Tas ir sarežģīts jautājums un atkarīgs no jūsu savstarpējām attiecībām. Visvienkāršākais ir - mazliet pakrist uz nerviem un atgādināt mammas solījumus. Un ik reizi, kad viņa sola kaut ko jaunu, pieprasīt, lai izpilda iepriekšējos solījumus.

pirms 13 gadiem  

Antons, pirms 13 gadiem :

Domāju, ka arī atklātība nenāktu par sliktu - vari pateikt, ka tevi tomēr sāpina tāda nenoteiktība, ka tu pat nespēj paļauties uz mammas solījumiem.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.