Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Valiene

+159

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2109 skatījumi

Vai kāds ir kaut ko pasūtījis no aliexpress.com ?

Datori un internets » Cits

Es pasūtiju divas preces, bet man pateica, ka darijums nav noticis drosibas apsveruma dēl, bet skatos konta izraksta nauda novilkjta. Un viņi tagad man prasa pases kopiju, kredīt kartes kopiju no abām pusēm un konta pārskatu. Bet tas ir tik bailīgi dot viņiem gan pases kopiju, gan kredīt kartes kopiju no abām pusēm, tad jau tikpat labi viņi paņem entos kredītus uz mana vārda utt. Vai kādam ir pieredze, tieši sakarā ar šo online veikalu un varu drošu sirdi sūtīt prom?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ja nauda jau novilkta/rezervēta, un vēl prasa kādus papīrus, tad tā ir krāpšana. Pie tam prasīt tādas lietas, kas ir domātas tikai tavai pārvaldībai, tas ir nelikumīgi pēc jebkuras valsts likumiem. Tad viņi vēl varēja tavas mājas atslēgas kopiju paprasīt. Kredītkartes kopiju kādam dot ir pretrunā ar elementāru drošību, kā arī tavas bankas līgumu par kredītkarti. Pases kopija pirkumam nav nepieciešama. Es kategoriski neko nedotu un bankā iesniegtu prasību šo pirkumu anulēt. Tas gan ir maksas pakalpojums, bet tomēr drošāk, nekā iegūt kādus jautros kredītus sazin kur, naudu neredzot. Šādai firmai septiņpadsmit sirēnas sāk bļaut, kad ko tādu prasa.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ronalds Sniedze

+1749

 
Nevienam nedod savas identitātes papīrus. Kur ir garantija,kad tiešām viņi to vēlas izmantot tikai,lai pārbaudītu Tavu iesējamību pirkt utml. Cik man zināms,nevienam citam nav jādod savas kredītkartes kopijas no abām pusēm,pie tam vēl pases kopija. Aizdomīgi izklausās.

pirms 12 gadiem  

Valiene, pirms 12 gadiem :

Njaa, man ari tā likās. Aizsūtīju tikai pases kopiju un konta pārskatu. Redzēs ko šie atbildes.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.