Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Dace KuLmAnE♥

+439

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1258 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Unknown Man

+2218

 
Gandrīz neviena darbā iekārtošanas aģentūra nav pietiekami laba, lai caur to meklētu darbu. Ja to tomēr dara, tad cilvēkam ir jānonāk lielā izmisumā, bez citām izvēles iespējām atrast darbu. Aģentūras parasti piekāš visus vairāk vai mazāk, izmanto savā labā ik katru no mums. Par darba vietas apstākļiem aģentūras neko negarantē, lielāko ties tikai nosūta un tālāk tevi izmantos kā pusvergu. Jāstrādā nežēlīgi daudz, bet samaksa niecīga un apstākļi nevienmēr labi. Dzen kā zirgus - dažās vietās pat pa 16 stundām no vietas un bez atpūtām. Parasti šādās vietās darba devēji (saimnieki) ir cittautieši. Ļoti jāuzmanās no krāpniecības un necilvēcības. Ja gribi strādāt ārzemēs, tad meklē darbu bez starpniekiem!!! Tas ir kā likums. Nedrīkst uzticēties nevienam. Obligāti ir jānodrošinās pret visām neveiksmēm.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Kam ticēsi, tiem kas apzināti lielīs šo firmu? Pārbaudi, vai viņa ir reģistrēta un cik ilgi darbojas. Zinot, cik tur grūti ar labām darba vietām, esmu gatavs noticēt, ka tevi piekārsīs. Ne tuvu labākajā gadījumā nedabūsi, ko solīja. Visi, ko zinu, ir gājuši caur paziņām.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Neiesaku darbu ārzemēs meklēt caur firmām, lielāko tiesu piekāš. Pats tagad esmu UK caur paziņām un esmu sastapis tos, kas brauca caur firmām un dzīvoja teltīs zem tilta, jo nebija ne darba ne jumts virs galvas.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.