Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 895 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andis

+11264

 
DELL, Toshiba .. atkarībā kādā cenu kategorijā vēlies datoru.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
(izņemot SPECIĀLOS DATORUS SPĒLĒM).. vēlamos parametrus studijā lūdzu! zīlēt kafijas biezumos ar nav tas labākais variants.

pirms 11 gadiem  

-c-f-b-, pirms 11 gadiem :

ja ko ņem, maksā par brendu. VISAS sastāvdaļas, gan ACER, DELL, utt. ir ceptas vienā un tajā pašā fabrīķī. tā ka starpības nekādas kvalitātē. vot tā. ah jā, vienīgi dizains, un apdare. tur gan atšķirība jūtama.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
vislabākais ir normāls PC. procis i5-2500k, atbalsta overclock, ut.. nekādi neizprotu šito neloģisko tendenci - visi krīt uz noutiem. cenas līdz griestiem, atdeve minimāla. ja kas satiek, servisos tiek atstātas palabas naudas summas. vai vērts? pie normal PC kabini klāt normālu 27collu LED WIDE moņu, un daries! lai nevarēsi staipīt līdz, toties daudz labāk kā uz visu šito ķīķerēt uz 15.4 collīgā.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

unknown (Google)

+7951

 
Neviens laptops nestāv līdzas normālam desktopam priekš spēlēm un normālam darbam. Ar savu laptoupu vari aizbrautk pie omes meilus palasīt un wordā eseju uzrakstīt.

pirms 11 gadiem  

Neviens, pirms 11 gadiem :

Zinu ka alienware ir pakaļā izmesta nauda (lielākoties puse) bet tu gribi pateikt ka 32 gb rams ir mazs? (tas rik viens tāds rādītājs) jā datora ir dārga, bet nu viņš ir vairāk nekā labs ne katrā mājā ir puse no tā datora parametriem ;)

-c-f-b-, pirms 11 gadiem :

renarts kirejevs, a kur tu šito 32 Gb RAM bāzīsi?!!! sev pakaļā? darbam ar krutākajiem grafiskajiem redaktoriem tikai vienu reizi bija brīdinājums, ka RAM jābūt virs 13Gb. normāli jau 4Gb pāri galvai. gan darbam, gan spēlēm. t.i, ņemot vērā laptopu vārgulību. nav jau normāls PC.

unknown (Google), pirms 11 gadiem :

baigie laptopu aizstavji :)
noperc laptopu, ja esi nenormalais geimeris, ted tik un ta vel japieperk pele, klava, monitors.
Tad vel laptopam dzesesana.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.