Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kristaps

-421

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 857 skatījumi

Kā sauc to programmu...?

Datori un internets » Cits

Kā sauc to programmu kura ik pēc laika maina datōra IP adresi, lūdzu palīdziet, ļoti nepieciešama, ja varat pasakat tikai nosaukumu vai arī iedodat linku kur var nolādēt. [Ieteicams-Bezmaksas] Ja palīdzēsiet būs + Reputācīja un Liels paldies. :)

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

mums interneta pakalpojuma sniedzējs piedāvā divu veidu IP adreses, dinamisko vai statisko... lielākajai daļai interneta pieslēgumu ir tieši dinamiskā IP adrese, kura var mainīties pie katra modēma pieslēguma... statiskā IP adrese, ko pakalpojuma sniedzējs patstāvīgi piesaista dotajam pakalpojuma ņēmējam, pārsvarā gadījumu ir atsevišķi apmaksāts pakalpojums... lielākā daļa datorlietotāju dara visu iespējamo, lai tiktu pie nemainīgas IP, diemžēl ne visiem tas ir iespējams... netaisi mēslus vietnēs, kur par sliktu uzvedību bano un nebūs nekādu problēmu...

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Oto

+10200

 
Tādas programmas nav. IP adresi piešķir interneta provaideris. Datoram vari mainīt IP adresi tīklā cik tīk, bet ārējā adrese internetā(whatismyipaddress.com) no tā nemainīsies. IP adresi var mēģināt slēpt, tas gan jau ir cits stāsts.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Provaideris jeb tīkla nodrošinātājs IP piešķir pēc tava kompja MAC adreses. Ja tā tiek mainīta, mainās IP.
http://www.technitium.com/tmac/index.html

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.