Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1200 skatījumi

Straumēta video rediģēšana

Datori un internets » Cits

Labdien!

Ir paliela (8 Gb) straumēta video *.mpg (MPEG-2) video datne. Vajadzīga neliela video rediģēšana, kas aprobežojas ar dažu fragmentu izgriešanu, bet šādi straumētu video populārās lietotnes nevēlas atvērt. (Piemēram VirtualDub tā arī "paziņo", ka nevar atvērt straumētā video datni rediģēšanai)
Jautājums: Vari ieteikt kādu labu bezmaksas vai "trial" tipa lietotni, kas tiktu galā ar uzdevumu? Vēlams lai tā nebūtu "smaga un piebāzta" ar visādiem efektiem un papildinājumiem, kas veidotu vairāku GB instalācijas datni. Vislabāk kautko vienkāršu "VirtualDub-veidīgu"
Vai arī: Vai straumētu video var konvertēt uz "indeksētu video"? Ar kO?

P.S. Viss Windows platformā.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdistt

+8491

 
Windowsā neesmu to darījis, tomēr pieļauju, ka būs līdzīgi kā MacOSā - tas, ko es šādā situācijā darīju - ar QuickTime saglabāju video uz datora cietā diska un pēc tam jau sāku veikt tā rediģēšanu.
Parastie rīki diez vai atļaus veikt straumēta video rediģēšanu, jo pastāv problēmas tā galīgajā renderēšanā un rediģētā eksemplāra iegūšanā no servera. Domājams, ka nāksies vien visu lielo video saglabāt uz cietā un tad ķerties pie rediģēšanas.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.