Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Oskars Siliņš

+300

 
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1608 skatījumi

Kas ir labāks windows phone vai android?

Datori un internets » Cits

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

-57

 
uzskatu labāks ir android.. vairāk funkcijas, populārāks u.c.
Windows.. nez man nepatīk.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

labāks ir telefons, ar ko zvanīt... bet tā miskaste ar OS, kam zvanīšana ir tikai atmirstoša papildfunkcija, jāizvēlas pēc tām piedāvātajām iespējām, kuras kāds taisās izmantot... nav jēgas izmest naudu par to, ko nekad nelietos...

pirms 11 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Tad jau tu ikdienā nēsā līdzi lukturi, CD pleijeri, mp3 pleijeri, video pleijeri, kārtīgu neplīstošu telefonu uz diviem kilogramiem, radio aparātu ar plakanajām baterijām, divus ruļļus ar kartēm, somu ar grāmatām, fotoaparātu un trīs objektīvus. Vecs laikam paliec, ka nespēj akceptēt jaunas lietas, kas dzīvi padara ērtāku.

..................., pirms 11 gadiem :

manam telefonam bez zvanīšanas ir tikai viena papildfunkcija: iespēja nosūtīt sms... un ir viņs gan mitrum, gan triecienizturīgs... fotogrāfēju ar prastu ziepjutrauku 700 latu vērtībā un papildus objektīvi vēl par 3x lielāku summu... bet mp3 failus vispār neklausos, jo manai ausij tik apgraizīts formāts riebj...
tev vajag dikti daudz mēslu vienā mazā kastītē, bet es dzīvoju pēc principa, kas der visam, tas neder nekam... ja cilvēku kvalitāte neinteresē, tad jau tā erzacs ķeksītim būs pašā laikā.

ēst mazo lācīti, pirms 10 gadiem :

Labs.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elvijs Sviklis

+317

 
(visāda temp draza aizaudzē vietu. Rezultātā vieta pietiek divām aplikācijām.) :D sis vien nozime ka paslaik neesi lietas kursa par musdienu telefoniem. Androids ir pati popularaka OS telefonos, tapec domaju ka par drosibu ari viss ir pateikts. A un windows telefoni pasargataki ar to vien ka defaulta aplikacijas no citiem resursiem ieinstelet nav atlauts , androida iznemot keksi par lejupieladesanu no citiem resursiem var kaut pasu nelabo sev telefona ieinstelet. Pasam Android lietojot ar virusiem problemu nav bijis.
Uldis Segliņš, atver savus OS failus datora un paskaties vai tik tiesam visu ko tur redzi tev ir vajadzigs?

pirms 11 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Tā temp draza nav pieejama un aug pati bez lietotāja līdzdalības. MS nepalīdz, klusums. No oriģinālā resursa arī var dabūt ko nelabu, ir pierādīts. Tā ir tikai drošības ilūzija, nevis nopietna metode. Nevar viņi visu kodu izpētīt un visas viltības ieraudzīt. Tas ir fail by design drošības caurums. Tas, protams neattaisno Androīda drošības trūkumus. Popularitāte palielina uzbrukumu iespējamību, bet nepopularitāte nav drošības garantija. Kāds tam visam ar manas OS failiem sakars?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elvijs Sviklis

+317

 
Ja patik spaidit telefonu, izmantot milzigos aplikaciju karjumus, patik telefona paskatities dzilak, paspeleties ar android programmaturu, tad vienozimigi andoid.
Windows ja vajag pazvanit un izmantot paris aplikacijas, windows ir stabilaks, mazak gljuku, drosaks pret virusiem. Ja neesi pagale un macesi lietot android tad tas ir tiesi prieks tevis.

pirms 11 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Apgalvojumi par Windows phone ir ar stipri vārgu pamatojumu. Gļuku ir ka nu tikai. Zinu divus cilvēkus, kam bija Windows phone. Vienam bija vēl no XP laikiem uz telefoniem pārnesta problēma - visāda temp draza aizaudzē vietu. Rezultātā vieta pietiek divām aplikācijām. Otram baterija uzrāda muļķības un nelādējas līdz galam. Kādā veidā drošāks pret vīrusiem? Tādā, ka MS ir iespēja noklusēt nopietnus drošības caurumus? Androīda drošība ir smieklīga, bet arī Windows phone šai jomā ir smieklīgs. Tas,

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

ka 80% uzbrūk Androīdam, nenozīmē, ka Windows drošāks.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Zvanīsi vai riekstus skaldīsi? ja bakstīsi spēles, tad Android.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Elvijs Sviklis

+317

 
Gan jau ka fotoaparatu Elkora pirki,( kjipa 700 ls) :DD

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.