Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 700 skatījumi

par datora garantijas remontu. nevaru saprast- ja aizvediishu datoru uz garantijas remontu, man datora saglabatie faili pazudis vai paliks?

Datori un internets » Cits

Uztraucos par bildeem - ir iespeeja,ka remonta veiceeji vinjas izmetiis?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Andis

+11264

 
Ļoti atkarīgs no garantijas kantora un no vainas. Ir bijuši gadījumi, ka viss tiek izdarīts korekti - jauns dators un vecais dators noklonēts saglabājot visas programmas un dati. Kā arī ir bijuši, ka zvana klientam un saka, ja gribat saglabāt datus + 25 Ls jāmaksā.

Vai arī trešais variants - ja garantijā atklājas, ka beigts HDD, tad papildus par datu atjaunošanu jāmaksā, ja vēlaties datus atpakaļ.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ego

+79135

 
Ir tāda iespēja. Glabāt visu būtisko failu kopijas ir elementārākā prasība jebkuram lietotājam

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ingars Neija

+7257

 
Visbiežāk jau remonta veicēji pret personīgajiem failiem izturās ar vienaldzību un visoptimālākais jau būtu pašam saveidot failu kopijas un uzglabāt savus failus tā lai tiem būtu vismazākā iespēja kautkur izčibēt - jebkurā gadījumā varu teikt pēc pieredzes , ka pat tad ja remonta veicējiem ir lūgts failus saglabāt bieži vien tas netiek darīts- jo viņu pienākums faktiski ir tikai novērst problēmu nevis glabāt un glābt svešus failus...

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.