Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Ja printēšana paredzēta reti, tad tomēr labāk ir kādu nelielu lāzernieku. Tinte mēdz aizkalst, ja kādu nedēļu nekas nav darīts. Un, tintes kārtridžu nomaiņa nav tā lētākā. Protams, bodē tintes printeris ir lētāks, bet ekspluatācija (ja vēl ir paredzama tintenieka aizkaltēšana :D) tomēr ir izdevīgāka lāzerniekam, to var nelietot i pusgadu no vietas, kārtridžam nekas nenotiks.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ināra G.

+894

 
Tintes printeris nav visai izdevīgs, var izdrukāt salīdzinoši maz lapas, apm. 100, ja ilgi nelieto, tiešām var sakalst. Oriģinālās tintes kārtridžas ir 2 - 3 reizes dārgākas par pakaļdarinājumu kārtridžām, tāpat arī atšķiras izdrukas kvalitāte. Lāzera printera kārtridža ir gandrīz neizlietojama, mājas apstākļos varētu izmantot kādu gadu, varētu izdrukāt vismaz veselu papīra bloku, vai vairāk. Ja liekas, ka iet uz beigām, pakrata un vēl labi daudz var izdrukāt. Bet, ja nopērc tikai melnbaltai drukāšanai, krāsainas drukāšanas vēlmei vajadzēs doties pie draugiem vai jāpērk cits printeris :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Mr. E Harjo

+210

 
Ja tiešām ir vēlme printēt tikai kādu vienu lapu nedēļā, tad lētāk sanāktu tintes printeris. Sākotnējās izmaksas, lai iegātātos viņu būtu krietni lētākas. Un ja tik tiešām tiek printēta viena lapa nedēļā, tad ar līdzi komplektācijā esošajiem kārtridžiem pietiks ilgam laikam. Tad arī tik ātri nebūs vajadzība iegādāties jaunus kārtridžus, kuri ir dārgi.
Savukārt ja nu tomēr domā, ka tuvākajā nākotnē vajadzētu printēt vairāk, tad noteikti pērc lāzernieku. Lāzernieku es ieteiktu arī tādēļ, ka ar viņu printētās lapas paliktu tādas kādas ir arī tad, ja tu nejauši tās samitrinātu. Protams, pati lapa vairs nebūtu taisna, taču printētais materiāls būtu skaidri salamās, kur tintes printeriem tas izķēpātos un to lapu varētu pa taisno mest ārā.

Kopsavilkumam:
Tintes printeri ir lētāk nopērkami, bet ilgtermiņā un rēķinot uz lapu izmaksām sanāk dārgāki.
Lāzerprinteri ir dārgāki, viņiem toneri arī ir dārgāki, taču pietiek ilgākam laikam un printētais teksts neizplūst ja lapa samirkst.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Andis

+11264

 

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

nobody

+6324

 
Nelielu daudzumu melnbaltām izdrukām izdevīgāks būs tintes printeris. Tie arī parasti paši ir lētāki salīdzinājumā ar lāzerprinteriem.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.