Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+162

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 809 skatījumi

ezis

Dzīvnieki » Cits

pagalmā atrodas trauks ar sauso barību priekš kaķiem, bet pēdējā laikāuzradies ezis un ēd barību kātraks,vai tas viņam nekaitēs un vai ežiem jau nav laiks iet ziemas miegā? ezis ir plaukstas lielumā, droši vien dzimis šogad, jo pagalmā ir redzēts daudz lielāks, iespējams ežu māte

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ego

+79135

 
Eži neiet gulēt pēc kalendāra, bet pēc laika apstākļiem.
Dzīvnieki labāk par cilvēku zina ko ēst un ko nē

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis

+243

 
Man neliekas, ka tās barības ir ļoti veselīgas(sausajās visu ko maļ - arī kaulus - tie gan tiek uzrādīti kā kalcijs vai citas vielas), bet ezis jau neko daudz no kaķa vai suņa neatšķiras - tāds pats dzīvnieks vien ir. Un viņi jau ēd visādas mantas - arī čipšus ko var atrast.

Mums ezis ēda slapjo kaķu barību - viņam garšoja. Problēma ar visām tām barībām ir tā, ka tās ir pilnas ar konservantiem un mājdzīvnieki beidzas no tām agrāk nost(nereti no vēža), bet ezis tāpat savvaļā tik ilgi nedzīvos. Labāk jau būtu ka šie ēstu to ko var atrast - vardes, čūskas vai kādu peļu līķi, bet kaķi jau arī peles tagad neķer un neēd.

pirms 9 gadiem  

Jānis, pirms 9 gadiem :

PS Ezis ēda slapjo barību tā ka varēja dzirdēt kā viņš rija. Un vēl - šim tā garšoja, ka centās sarīt pēc iespējas vairāk, pirms kāds nāca laukā skatīties kas tās par skaņām...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.