Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Kalvis

+15536

 
  • 8

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2334 skatījumi

Kādu pārtiku izvēlaties?

Ēdieni un dzērieni » Cits

Ir tik daudz neveselīgas pārtikas,ka drīz vairs nebūs nekas dabīgs!Palasot http://www.evielas.lv/
vien var apskatīt,kurš produkts satur bīstamas piedevas,kā arī visa tā uzpūstā gaļa ko bez maizes var 200 gr.setā apēst utml.Es par sevi varu teikt,ka cenšos 'ēst bioloģiskus produktus no saviem laukiem,paziņām,bet ar daudz ko ēdu,kas nav labi.Sašutumu uzvandīja ES atbalstītā programma par modificētiem kartupeļiem!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Kartupeļus, sīpolus un citus dārzeņus, kā arī ābolus lietoju tikai no laukiem. No Latvijā izaudzētās gaļas 90% tiek eksportēts uz ārzemēm un vietā ved lēto lielajos kompleksos audzēto. Dēļ īstas cukgaļas mans kaķis ir gatavs pa manu kāju rāpties augšā līdz rokai, bet uz sintētiku tas pat virsū neskatās.

pirms 14 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 14 gadiem :

Mūsu darba vieta ar eksportē,bet vienīgi liellopu gaļu!Cūkgaļa paliek 100% Latvijas tirgum.

Elīna Zeibote, pirms 14 gadiem :

Mincitis juut labu mantu :) +1

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Dumais Lācis

+7356

 
Neārdies par citiem - domā par sevi un bērniem. Nelasi tos mēslus, ēd ko dod, vai ko pats izaudzē un nešūmējies par rakstiem. Organisms pats izstrādās aizsargreakciju pret draņķiem - izies cauri ka nemetās, vai arī pieradīs un uzvers kā kartupeli. Ļoti daudzus gadu tūkstošus taču nezināja? Ēd grūbas un prosu, pirms raksti par piedevām. Pagaidām latvijā audzēt ģenētiski modificētus kartupeļus pa kabatai ir tikai čipsu ražotājiem, tā ka nevienu tas īpaši nesatrauc.

pirms 14 gadiem  

Dumais Lācis, pirms 14 gadiem :

Vai arī ģenētiski modificētos kartupēļus būs iespējas iepirkt lielveikalos, kur nekad nepērku ne gaļu, ne dārzeņus. To kas burciņās pērku ar tādu pat risku, kā čipšus un cigaretes vai alkoholu. Galu galā dzīve ir nāvējoša slimība nododama dzimumceļā.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

J.......

+1209

 
Parasti jau ēdam to bioloģisko pārtiku - lai veselīgāk , bet kā pienāk piektdiena - tā kolu ar brendiju + čipsi un 2 dienas neko nefiltrē

pirms 14 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 14 gadiem :

:) Labs par nedēļas nogali,tikai es dzeru šņabi ar schweppes un ēdu cāļa stilbiņus,omas vai sievas gurķus.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Marcis

+3511

 
Piemeeram , te Vaacija nav 2 shkiras tomaati, kaa tas ir Latvijaa tur paartika smagu kontroli iziet cauri pirms nonaak plauktos visa produkcija ir maksimaali kvalitatiivaun 2x leetaaka nekaa taa ir Latvija. Un pie tam veel neieraudziisi sapuvushu gurki starp normaaliem gurkiem kaa tas ir Maximaa vai Rimi(Nu Autor baaz atkal savu miinusu man , tapat zinu katru reizi tu man to ieshkieb, komentee vai nekomentee)

pirms 14 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 14 gadiem :

Kāpēc,man atbilde patīk!

Marcis, pirms 14 gadiem :

Paldies!

Elīna Zeibote, pirms 14 gadiem :

+1

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

verners osis

+16083

 
ir tāds ticējums-nekad neiepērcies,ja neesi labi paēdis,tad uzreiz piefiksēsi ko pirkt,ko ne.un ja lauku gaļa maksā ap 4 ls,tad nopērkot 400 gr,samaksāsi 40 saņus vairāk,kas neko nemaina,jo tas nav daudz.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Mēs vēl nu galīgi nevaram teikt ka ēdam neveselīgu pārtiku.Mēs tādā ziņā esam stipri pārāki,ko nevarētu teikt par Eiropu,kur rij dzīvu ķīmiju.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Harijs Simsons

+121

 
Es ēdu lētāku:D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Edgars

+7561

 
ai bļin tici vairāk tādie "eco-frīkiem" ...
ēd ko gribi - tikai ar mēru

pirms 14 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 14 gadiem :

Uzsmērē sviestmaizi ar ''piepūsto gaļu''un paturi to darbā siltā vietā un pēc 6 stundām apēd,otru uzsmērē ar mājā žāvētu gaļu un salīdzini!No piepūstās gaļas pat nelabi metās,jo garša ir tik pretīga palikusi,ka labāk neēst!Pats izprovēju!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.