Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1422 skatījumi

wai cilweki,kas dziwo UK,butu ar mieru ziedot naudu Latvieshiem,kas dziwo Latvija?

Ēdieni un dzērieni » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
Domāju tikai tad ja viņiem šeit būtu palic kāds tuvininieks,vai arī būtu baigie patrioti Lv.,,bet tā domāju ka ne...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

jus tacu jolanta pati ziniet atbildi uz so jautajumu!ne ne ne ne un velreiz,jo kas tur ir pavisam citi cilveki!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viktorija Vitola

+5509

 
Domāju ,ka daudzi ,kuri dzīvo un strādā ārpus Latvijas ,palīdz saviem tuviniekiem ,kas ir Latvijā. Sūta naudu. Tā kā....Kāpēc būtu jārīko kāda kampaņa , ja nauda iet caur vairākām rokām ,visādi gadās...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

verners osis

+16083

 
tur jau tas ka neēduši ir salīdzinoši nedaudz,tik daudz jaunu mašinu,kā šajos gados,labajos nebija.Nu labi cenas nokritās,-kam?elektrība.benzīns,gāze,dzī vokļu maksas,pakalpojumi,taxi,transports,vilci eni,autobusi,utt-cenas ir cēlušās,nodokļi-ari,bezdarbnieku-jūra,vi enīgais pensionāri neko nesaņem vairāk,kas ir palicis dārgāks-varētu saukt visu dienu,kur tas viss paliek?liekas ziedojumi neko nedos,ja nu vienīgi mērķa,kam un ar kontroli.Darba vietas dotu reālu labumu,bet cik saprotu ar firmu atvēršanu ari ir problēmas-domāts no ārienes.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

verners osis

+16083

 
Diemžēl anglijā rūpējas par bērniem,ja ģimene ar bērnu tur dzīvo,tad var izdzīvot tikai no pabalstiem bērniem,reāli viņi atrod darbu ,ja ir valoda,ir iespējas,par ko viņi lai maksātu Latvijai,ja te par bērniem ne visai rūpējas,ari dzīvokļu maksas ar atlaidēm,jo ir bērns.Ja kāds ziedotu,es laikam nesaprastu.Ja pie mums būtu kaut kāda kārtība,nu vēl varētu būt,jeb nākotne būtu saprotama,bet sajūta kā purvā,reizēm izdalās kāda gāze,bet pārsvarā viss noslīkst,radot tikai smaku.

pirms 14 gadiem  

Jolanta Baranovska, pirms 14 gadiem :

Pati nu jau 4to gadu dziwoju Anglija, skatoties zinas un lasot interneta par shibriza stavokli valsti,gribetos palidzet,taapeec mekleju lidzigi domajoshos...Sirds sap,ka cilweki shaja gadsimta dziwo needushi,ipashi pensionari.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Marcis

+3511

 
No Vaacijas jau ziedo un piepilda budzzetu ar nodokliem, tikai Latvija lloti izshkeerdiiga palikusi, zzheel ka taa nauda aiziet ka cauraa maisaa un talaak nonaak kaadam kabataas. Tas gan beediigi!. Shobriid liekas taada sajuuta ka visi tie deputati un vinu astonnkaaji grabj ko veel var!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.