Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Noteikti nepirktu pusfabrikātus, gatavos salātus u.tml. Ir jāpērk viss svaigs un pašam jāgatavo. Un svarīgi ir zināt kur iepirkties, noteikti ne Maxima, Rimi, Iki... vislabāk tirgū un supernetto, jo tur ir iespējams ietaupīt uz apkalpošanas un iepakojuma.

pirms 14 gadiem  

Kristīne Medvedeva, pirms 14 gadiem :

Nepiekrītu, ka tirgū var iepirkties lētāk.Kvalitatīvāka pārtika piekrītu, bet ne lētāka.Vai vari atrast tirgū malto gaļu pa 1.45 kg, nē, vai vari atrast vistas stilbiņus pa 1.35 kg nē.veikalos ir bieži akcijas uz kurām varam ietaupīt naudiņu.

500

Labākā atbilde
  • 6

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
Noteikti ir jāiepērkas tā teikt vairumā piem ,nopērc kartupeļus vismaz kādus pāris kg,un pie tiks ne tikai nedēļai bet ilgākam laikam ,un tik taisi ,un katru rezi kad taisi ēst taisi lielos daudzumos piem,ja vāri zupui tad lielo katlu(lēti sanāk skābu kāpostu zupa,vai svaigu kāpostu)vai tos pašus sautējumus var taisit un var iekljauties 5ls ,vajag tikai piedomāt ko perc un uz cik ilgu laiku un ko tieši taisis est ,,,un noteikti jāskatās ja veikalos perc tad uz akcijam ,(es skatos piem,pirms eju uz veikalu pastos neta visu veikalu rimi,maxima ,neto avīzes un skatos vai gadijuma to ko man vajag nav uz akcijas )un ja uz tirgus perc kaut ko tad var jau pie zemniekiem bik pakauleties ari par cenu ,,,Galvenais ir domāt un kā jau teicu taisit uz prieksu est un ari pirkt uz prieksu (kad ir akcijas)tos pasus makaronus,putraimus ,konservus un visu kas var ilgak stavet,,Lai veicas!!galvenais gribet un tad jau viss izdosies..

pirms 14 gadiem  

Miss Lita.., pirms 14 gadiem :

P.S.un labāk jau iet iepirkties piem,2nedeljas reizi ,jo tad tev sanāk jau lielāka summa uz ko vari iepirkties ,neka ejot pirkt katru dienu,,;)

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Putraimi, kartupeļi, burkāni, makaroni, sāls.
Pirktu tirgū un vairumtirdzniecības bāzēs.
Uzbaroties nevarēs, bet IZDZĪVOT varēs.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
Par 5 ls, manuprāt, - makaroni, kartupeļi, putraimi un tml. Ja paliek kādas kapeikas pāri, tad var arī kādu cīsiņu piepirkt... ;) Njā - par 5ls nedēļā diez ko veselīgi paēst ir grūti, ja nu vienīgi var kādā mazdārziņā no kāda pensionāra kkādas zaptes pa lēto dabūt, ko uz maizes uzsmērēt... ;)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.