Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1346 skatījumi

Ievadi savu jautājumu šeit

Ģimene un attiecības » Cits

ja virs mani krapa aiz muguras un es uzzinu no cita cilveka.es pat nezinu kam tagat ticet?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

ja loti mili savu viru ,un ja tas ari ir atkarigs no jusu attiecibam,,bet tomer ja loti mil un ja tas neatkartosies tad tapat var piedot,,un vai tas cilveks kas to teica ir parliecinats ka tavs virs tiesam tevi krapa?vai ari tikai gribeja tev ieriebt?

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

d( O_o )b

+1762

 
Vo papaala :)
sadod pa gurkji kaartiigi :D
kaapeec vinjsh tevi kraapa? Parasti jau abi vainiigi - vai vinjam bija iemesls tevi kraapt, kas tevii nebija kaa vajag? padomaa un mo6 ja ir gribeeshana tad velc vinju atpakalj [bet pa gurkji taapat].
Un ja tev shkjiet ka ar tevi viss ir ok, un vainiigs ir tikai vinjsh nu tad ar to arii viss ir pateikts, domaaju, - vnk nav jeegas ;) dzivo taalaak ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Iveta Balode

+1467

 
Pirmkārt, ieklausīties sevī un izvērtēt, vai kautkas jūsu attiecībās ir mainījies. Var arī izrunāties ar vīru. Bet jebkurā gadījumā klaji neticēt tādiem labvēļiem, kuri var izrādīties jūsu laimes skaudēji un dara visu, lai izjauktu jūsu attiecības!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pajautaa savai sirdij.......

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pirmkārt ,kas tev pateica par vīra sānsoli.un tad sāc domāt kam ticēt,jo labvēļu tiešām ir pārāk daudz.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja pareizi saprotu, tad ģimenē ir piedzimis bērniņš. Un lai cik tas stulbi nebūtu, bet šīs pārmaiņas vīriešiem liek spert šo neuzticības soli, laikam jau tad to izdarīt ir vienkāršāk, jo atrod 10 iemeslus, lai tā drīkstētu darīt... Tā kā Tu savu vīru zini vislabāk, tad arī noteikti vislabāk zini, kā ar viņju par šo tēmu parunāt. Bet nekādā gadījumā nesaki, kas Tev teica. Vēl var mēģināt, kad vīrs ir "kunga prātā". Tad viņiem ir jūra līdz ceļiem, mēle pati niez kko izspļaut. Lai nu kā, bet vispirms izvērtē, vai tiešām to gribi zināt, un kādas pēc tam būs attiecības. Tici man, ar to (šāda veida informāciju) nav viegli sadzīvot :( Lai Tev veicas!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

patiesībā tā ir apšaubāma lieta, pati neesi redzējusi bet uzzini to no cita cilvēka, tam citam cilvēkam ar var būt kādi slēpti nodomi attiecībā uz jūsu ģimeni, šeit var palīdzēt dialogs bet ja tiešām viņš krāpj tad triec viņu ratā, tādi nemainās

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.