Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1626 skatījumi

Kāpēc cilvēki domā par savu īpašumu un apdrošina to, bet bieži vien aizmirst apdrošināt savu dzīvi vai vienkārši aizver uz to acis?

Ģimene un attiecības » Cits

Kāpēc cilvēki domā par savu īpašumu un apdrošina to, bet bieži vien aizmirst apdrošināt savu dzīvi vai vienkārši aizver uz to acis, nedomājot par savam vecumdienām, nākotni un radiniekiem?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Fantomass

+620

 
A kur jūs to naudu liksiet, kad nomirsiet? Tas ir tipisks apdrošinātāju triks, jo viņi sāk putēt. Iemetiet naudiņu krājkasē un sanāks lētāk. Viens ir jāsaprot, ka par velti nekas netiek nevienam dots, tātad arī apdrošinātāji par velti neko nedos. Kas tā par dzīvi, ja katru mīļu brīdi jādomā par sprāgšanu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Kāda jēga apdrošināt to,kā vairs nebūs? Turpretim par bojā gājušu mantu dabūsi prēmiju vēl dzīvam esot.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māra Melne

+1695

 
Vislabākā dzīvības un veselības apdrošināšana - rūpes par savu veselību. Man nav interesanti kļūt bagātai pēc nāves, labāk tagadnē baudu pilnvērtīgu dzīvi, papildus veidoju savu biznesu, kas nodrožinās ienākumus arī vecumdienās un paliks mantojumā bērniem.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mārīte Cakule

+266

 
vēl jau ir faktors, ka daudzi īpašumi ir pirkti ar bankas kreditēšanas starpniecību - un tad apdrošināšana ir neatņemama līguma sastāvdaļa un obligāta prasība. Savas veselības/dzīvības apdrošināšana ir tikai paša ziņā un uz paša atbildību.

pirms 14 gadiem  

verners osis, pirms 14 gadiem :

kredīt apdrošināšanas gadījumā naudu saņem banka,radiniekiem nekā.

Mārīte Cakule, pirms 14 gadiem :

nu bet tieši tā es biju domājusi. Jo banka - padomā par sev izdevīgāko/drošāko variantu, lai arī risks varbūt ir minimāls ( un izdevīgumu tās nelaidīs garām). , atšķirībā no cilvēkiem - kuriem redzot ka risks veselībai ir minimāls labāk izvēlas neapdrošināties - nekā " lieki" izmest naudu.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ģirts Avotiņš

+7820

 
Domāju, ka tam iemesls ir tas, ka dzīvības un veselības apdrošināšanas polises ir dārgas un tās reizēm pat ir sarežģīti nopirkt. Piemēram reiz manam uzņēmumam atteicās pārdot veselības apdrošināšanas, jo esot par maz darbinieku. Latvijā veselības un dzīvības apdrošināšana vēl ir bērnu autiņos... Ir daudz visādu mistisku piedāvājumu, cilvēki ir apjukuši un sevišķi neuzticas tām.
Savukārt kustamās un nekustamās mantas apdrošināšanas tirgus ir ļoti labi sakārtots un jau gandrīz visiem labi saprotams, bez tam arī cenas ir tveramas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Samsons

+1050

 
Elementāri, katrs domā: ar mani tas nenotiks, es nekad nekļūšu vecs, nekad neslimošu, nekad nenomiršu. Mantu gan var nozagt vai sabojāt

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.