Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1299 skatījumi

Precos, mainu uzvārdu, kas varētu atbildēt, cik lieli ir izdevumi pārreģistrējot dzivokli, mašīnu ,... tel. uz manu jauno uzvārdu?

Ģimene un attiecības » Cits

Cik lielas klapatas un naudas tēriņus tas prasīs?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

lai kāds uzdāvina kāzu ceļojumu un kāzu dienā dodaties ceļot, pasakot lidostā, ka šodien ir Jūsu kāzu diena. Pirmais, ko sadzirdēsiet, būs nevis apsveikums, bet "uzvārdu nomainījāt?", ja atbilde būs "Jā!!!", tad vīrs kāzu ceļojumā varēs doties viens, jo Latvijā joprojām nav legāla veida, kā kāzu dienā dabūt ceļošanai derīgu pasi, ja tiek mainīts uzvārds.... :))) Izdevumi var būt lieli :))

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pas15 ls tiesības 13ls zemesgrāmata pagaidām nav jāaiztiek, ja netaisies īpašumu pārdot, vai novērtēt, bet tā vrētu būt ap 10ls(kā kurā vietā) bankā un darbā pa brīvu un pāris minūšu laikā.

pirms 13 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

Domāta pase 15ls

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pāvels

+18781

 
Izdevumi ir sīkums, klapatas - pamanāmas. Nāksies ar dažiem faktu apliecinošiem papīriem apciemot visai daudz instances. Ieteiktu sākt ar pases nomaiņu un banku(bankām), kā arī informēt darba devēja grāmatvedību (un jebkuru citu, kas varētu iedomāties naudu pārskaitīt), citādi var sanākt tāda dīvaina situācija, ka algu kontā tā arī nesagaidīsi. Faktiski, nav jau jāveic pārreģistrācija, tikai jāizmaina uzvārds dokumentos, līdz ar to, izdevumi nav lieli. Ja vien neskaita laiku.

pirms 13 gadiem  

Sandra Ščerbinska- Plēsuma, pirms 13 gadiem :

Paldies par atbildi. Mani sabiedēja, ka , piemeram, pārreģistrējot mašīnu uz jauno uzvārdu, ir jāmaksā ap 50 Ls. un ja vēl citi maksājumi, tad labāk dzīvoju ar veco uzvārdu :)) Bet tā gribas, ja jau kaut ko mainīt, tad līdz galam. :))

Pāvels, pirms 13 gadiem :

Es pieļauju nelielu varbūtību, ka kopš brīža, kad manai sievai nācās tam iziet cauri, kaut kas var būt mainījies :S

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.