Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

krokijs

+18181

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1541 skatījumi

iesakat kādu pārsteigumu lai uztaisa uz ziemassvētkiem ?

Ģimene un attiecības » Cits

doma ir uz ziemassvētkiem kaut kā parsteigt savu mazo ģimenes loku. dāvanas dāvināt negribu, jo to jau visi gaida katru gadu un tas jau ir kā standarts, bet kaut ko nebijušu, ne dāvanu bet kādu notikumu vai kaut ko tādu kas varētu patīkami pārsteigt ziemassvētkos.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ka Dia

+692

 
Izdomāt kādu kopīgu izkaidi, kur var iesaisīt visu ģimeni. Pirmais, kas ienāca prātā no Ziemassvētku tematikas - laimīšu liešana no alvas.

pirms 12 gadiem  

krokijs, pirms 12 gadiem :

nu kaut kādu izklaidi vai pārsteigumu arī man gribētos, bet tā arī nekas nenāk galvā. bet ar tām laimīšu liešanām gan laikam jēgas nebūs, jo neviens no mums tāpat nesapratīs kas tur ir izliets :D

Ka Dia, pirms 12 gadiem :

Tā jau arī ir tā iesaistīšanās - katrs mēģina saskatīt kaut ko savu. Vēl var kopīgi izrotāt egli kaut kur ārā, cept piparkūkas un iet ķekatniekos pie citiem radiem.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.