Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

elina

+340

 
  • 4

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 1383 skatījumi

augstakā tiesa

Ģimene un attiecības » Cits

lieta tāda, ka esmu nonākusi līdz augstākajai tiesai uz alimentu maksāšanu....pirma bija rajona tiesa, kur piesprieda 70Ls tetukam, bet es zinaju ka viņš tiesā meloja un iesniedzu apelāciju rīgas apgabaltiesā, tiesa piesprieda tētukam alimentus 100Ls apmērā.....tētuks lauzās un cik zinu iesniegs kāsāciju augstakaja tiesā...

JAUTāJUMS.

Vai tiesa ņems vērā telefonu sarunu ierakstus kur tētuks man stāsta-atzīstas ka strādā (nelegali nodarbināts), kā arī sms ziņas? un vēl, vai man ir toesbas pieprasīt lai tiesa izskata tētuka kontus, lai tētuks parada tiesai savus kontus, jo zinu, ka viņam tur ienak naudiņa....

Tētuks dara visu lai tikai izvairītos no alimentu maksāšanas un strādā nelegāli, bet gūst pienācīgus ienākumus!!!

Var būt kāda ir saskārusies ar sādu sitāciju un var man ieteikt kā tiesā izcīnīt savu taisnību.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Silvestrs Kalns

+260

 
Ko Tavaa skatiijumaa noziimee pienaacigi ienakumi?!? Un vai Tu rekinies ari ar to, ka sim teetim ari ir kaut kaadi ikdienas obligatie izdevumi? Domaaju, ka Tu nemaz nevari no kaada (lai arii beerna teevs soreiz) izspiest naudu nez cik tur daudz tikai taapeec, ka Tu IT KAA zini kaut ko par vina finanseem. Tas nav nopietni. Tiesa paarbaudiis vina kontus, ja buus kriminallieta. Taa kaa vari nomierinaaties un priecaajies, ka 100 LVL Tev maksaa. Manupraat tas arii nemaz nav tik maz musdienaas. Moz vienkaarsi pacenties sakaartot labaa attieciibas ar vinu taa, lai juus beerna deel variet vismaz normaali komuniceet, jo cik saprotu nav jau taa, ka vins atsakaas vispaar ko maksaat. Ja gribaas uz citu reekina biznesu taisiit, tad sis nav labakais variants. Nekaa personiiga...:)

pirms 12 gadiem  

elina, pirms 12 gadiem :

BEt tur jau tā lieta ka es prasu 100Ls, ne jau vairak, bet viņš negrib neko maksāt!! man pretī ir čeki, visi izdevumi, kur kas bērnam aiziet!!! un ne bērna tēriņi ir no pirksta izzīsti, apelācija jau piesprieda tetukam 100Ls, bet viņš pasaka ka neko nemaksās un uzdodas par bezdarbnieku kas jau gadiem ilgi meklē darbu...lai gan zinu, ka viņš strādā nelegāli. esmu viņam piedāvajusi atteikties no bērna, bet nē, viņ nevelas par viņu rūpeties un atteikties arī nē!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Silvestrs Kalns

+260

 
Baidos, ka Tu neko nepanaaksi. Nu ir taadi idioti diemzeel, bet taa nu tas ir. Un diez vai Tu vareesi pieraadit, ka vins kaut kaadus tur nelegaalos ienaakumus guust. Nedomaaju, ka tiesa nems veeraa kaut kaadas telefonsarunas, jo taas ir tikai sarunas, kas balstiitas uz emociju pamata. Tad tur ekspertiizes buutu vajadziigas utt... Nu to minimaalo 50 LVL, vai cik tur - tas jau vinam tocna buus jaamaksa bez variantiem...:) Un veel jau ir tas uzturliidzeklu garantijas fonds vai kaa tur to iestaadi sauca. Paintereseejies tur.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Marita Mari

+500

 
ja tiesa tēvam ir piespriedusi maksāt alimentus,un viņš nemaksā tad viņa vietā maksās valsts,valsts maksās tik ilgi kamēr pienāks viņam pensijas laiks un tad tiks atvilkts vis ko ir parādā valstij.bet jums ir jāgriežas pie sava advakāta,

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Grūti šajā pasaulē!Citi vīrieši nestrādā,bet dzīvo tāpat ģimenē,toties alimenti nav jāmaksā!:)Patiesībā traka padarīšana.Nelegāla darba ienākumus neviens un nekur neņem vērā,arī izsniedzot kredītu visiem ir pie kājas.Ar tevi var atgadīties jebkas,tur tu riskē palikt bez algas,slimības lapas un bez jebkādām garantijām.Cita lieta,ja viss tiek laists caur kontu,pie tā var mēģināt piesieties,bet arī,ja ir radinieki uz kā novelt,ka ir naudu devuši,tad atkal nekā.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.