Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1523 skatījumi

Ko darīt, ja policija izņirgājas par situāciju un neko nedara, ar draudzeni kompramisu neatrast?Dzīvoklis īrēts kopīgi.

Ģimene un attiecības » Cits

Pirms 12 gadiem

Precizējot-es ar savu sievu-grūtnieci īrējām kopīgi dzīvokli ar sievas draudzeni. šī draudzene izlika mūs aiz durvīm, mantas neatdod.Policija neko nedara.Ko darīt?Kur tagad vērsties, ja šī draudzene rīt pamet valsti?

ARMANDS MEIJERS, pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Konflikta situācijas ir jārisina, ja dzīvokli īrējat kopīgi un maksu dalāt uz pusēm, tad vienai pusei nav nekādu tiesību ierobežot jums piekļuvi mājoklim. Visticamāk kaut ko nestāstāt līdz galam! Piemēram, neesat samaksājuši savu daļu un draudzene ir apvainojusies un līdz naudas atgriešanai liegusi jums pieeju dzīvoklim. Savas saistības ir jāpilda, risināt tās ar draudzeni, dzīvokļa īpašnieci vai īpašnieku, kam visticamāk arī ir visas atslēgas un piekļuve savam īpašumam, ja nekādu savu vainu nesaskatat, piedraudiet ar policijas iesaistīšanu, galu galā Rīgā ir pašvaldības policija, kas efektīvi risina visus sadzīves ķīviņus par kuriem valsts policija neizrāda nekādu interesi.

pirms 12 gadiem  

ARMANDS MEIJERS, pirms 12 gadiem :

Lielos vilcienos viss tika pateikts. No savas puses visu esam pildījuši. Draudzenei vienmēr bijis naudas bads,visu laiku viņa skaudīgi skatījās uz katru mūsu izmantotā santīma izlietojumu, jo viņa neprot dzīvot- pārtiku met ārā, bērnam dod visu, ko var sablenderēt, neskatoties, ka mazulim ir alerģijas...
Viņas dēļ pat atdevām prom uz citurieni savu suni, jo viņai suns nepatika un draudēja izmest mūs jau tad...

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Ja dzīvokli irējāt kopīgi, kur tad ir jūsu dzīvokļa atslēga? Slēdziet vaļā un ņemiet savas mantas. Ja atslēga ir pazaudēta vai atstāta dzīvoklī, uzzvaniet dzīvokļa saimniekam un palūdziet atbraukt un jūs ielaist, pasakiet, ka pzaudējāt atslēgu vai atstājāt dzīvoklī, vai vēl kaut ko, ja nekādu konfliktu ar saimnieku nav, tad es neredzu, kur ir problēma, nu kaut kas tajā jūsu stāstā neštimmē, ja draudzene rīt lido projām, tad kas notiek ar dzīvokli?

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Un ko nozīmē, draudzene izdzina jūs laukā no dzīvokļa, kas viņai nepieder, kādu izdzīt laukā var tikai dzīvokļa īpašnieks.

ARMANDS MEIJERS, pirms 12 gadiem :

Bet, ja dzīvokļa īpašnieku neesam mūžā redzējuši un viņš nemaz nezināja, ka bez draudzenes ģimenes vēl kāds tur dzīvo...

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Par kļūdām ir jāmaksā, ja nevarat vienoties ar "draudzeni", tad neviens jums cits nepalīdzēs. Tam, lai jūsu mantas atrastos svešā dzīvoklī nav nekāda juridiska pamata, tāpat kā nekāda juridiska pamata nav jebkurām jūsu prasībām pret dzīvokļa īpašnieku, kurš par jums neko nav dzirdējis. Viss, kas tiek atstāts dzīvoklī pēc īrnieku izbraukšanas, kas šajā konkrētajā gadījumā bija jūsu draudzene, ir īpašnieka manta un viņš var rīkoties ar to pēc saviem ieskatiem.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Nav nekā kutelīgāka par sadzīves konflikta situāciju. Ja jau policija smaida, tad tiešām no malas izskatās kuriozi. Ir tāda paruna: gudrākais piekāpjas. Parasti iedarbīga pēdējā instance ir bandīti.

pirms 12 gadiem  

Māris lisjuga, pirms 12 gadiem :

Tu visur atrodi pielietojumu ar banditiem, es domaju ka tu pats esi bandits, vnk sev reklamu taisi :)

Ivars Magone, pirms 12 gadiem :

Didzi! Interesanti ar ko tu vienas dienakts laikā atrisināsi situāciju? Draudzene rīt aizbrauc un nav runājama. Policijai vari rakstīt iesniegumu un viņa būs jau prom. Otrkārt, kā pierādīsi kas ir tavs tajā dzīvoklī?

ARMANDS MEIJERS, pirms 12 gadiem :

Tieši to mums pateica policija- nav rakstisku pierādījumu, kas ir mans, kas draudzenes un kas saimnieces... Teica lai gaidot... Bet, ko man līdzēs saimnieces saukšana pie atbildības, ja "draudzene" no rīta jau būs prom un manas mantas nezin kur...

Māris lisjuga, pirms 12 gadiem :

Nu lieta jau tāda, ka nezināju jau īsti to situāciju. Kā beidzās tas viss, laikam jau letāli ja?

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja īrējot maksā skaidrā kešā uz rokas, bez saistībām, tad loģiski policija neko nespes tev palīdzēt. Tiešām, mēģini caur saimniekiem, ja tie būs saprātīgi, tad viss būs ok.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Vai dzīvokļa īres līgums ir? Ja ir,risiniet jautājumu ar dzīvokļa īpašnieku.Ja līguma nav,jūs visi tai dzīvoklī atradāties nelikumīgi. Bet arī tādā gadījumā vajadzētu vērsties pie dzīvokļa īpašnieka, jo tā draudzene ir tāda pati šiška kā jūs. Tikai švuncīgāka, ja jau var izlikt tevi, it kā vīrieti, ar visu mīļoto.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.